Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: Jag vill skapa större förståelse för varför vissa väljer att genomgå ett skönhetsingrepp!

Moa Alfredsson 02/07
Prata skönhet med Isabelle!
Bloggdrottningen Isabelle är nu inne på sitt tionde år som framgångsrik bloggare. I vår intervju berättar hon om sina skönhetsingrepp och varför hon tycker det är så viktigt att prata om!

  

Hej Bästa Isabelle! Berätta lite om dig själv och din blogg!
Jag är en 24-årig tjej som från början kommer från staden Östersund, men jag har bott i Stockholm sedan ca 5 år tillbaka. Här lever jag med min pojkvän och trivs som fisken i vattnet! I min blogg delar jag med mig av min vardag, skönhetstips, outfits, tankar och funderingar, samt en och annan videoblogg!

Isabelle berättar om hur hon ser på livet just nu! 

Du har varit väldigt öppen med dina skönhetsingrepp/behandlingar, varför har detta varit viktigt för dig att vara öppen med?
Jag tycker att var och en ska kunna känna sig fri att göra vad man vill med sin egen kropp och utseende, utan att vara rädd för vad andra ska säga eller tycka. Det är viktigt att kunna vara öppen med vem man är utan att bli dömd på grund av val man har gjort som att t.ex fixa till något i sitt yttre. Och just skönhetsingrepp har varit (och är fortfarande) något som många ansett vara "fel" i Sverige. Jag vill väll skapa någon form av större förståelse för varför vissa väljer att genomgå t.ex ett skönhetsingrepp.

Här hittar du alla härliga videobloggar!

Så viktigt! Vad betyder skönhet för dig?
Skönhet för mig är ett stort intresse och nästan som terapi. Att ta hand om mitt yttre påverkar även mitt inre och jag mår bra av det!

Hur snyggt är det inte med lila hår?!

Sista frågan: vart hoppas du att livet och bloggen är om 10år?
Oj vad svårt! Jag vet inte om jag tror att bloggen lyckas hänga med i ytterligare 10 år, men man vet ju aldrig! Jag trodde aldrig att jag skulle fortsätta blogga så här länge heller. Men jag hoppas att jag är på en plats i livet där jag mår bra, känner mig trygg och vet vad jag vill! Just nu känns det som att jag velar emellan så många olika val och vägar att ta. Jag hoppas att jag lyckats hitta rätt om 10 år!

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Bloggarna berättar hur du planerar och genomför en jorden runt resa!

- Så hittar du inspirationen igen: våra bloggare berättar!

- Veckans bloggare om psykiskohälsa och stamning!

- Fredagssnack: så gör du för att bli artist!

Gilla
Visa fler kategorier