Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Detta ska våra bloggare göra i sommar!

Moa Alfredsson 21/06
Hon ska träffa prins Daniel!
Catcha-up med några av våra bloggare och ta reda på hur deras planer inför sommaren ser ut. Varför inte sno några härliga förslag och sätta de på din sommar att göra lista? Ta också reda på vem som ska träffa prins Daniel!

 

Rebecka Lindström
"Jag försöker minska tiden jag spenderar vid Instagram och Youtube. Hur mycket jag än älskar att följa folk på dessa två sociala plattformar så kan det bli för mycket av det goda också. Jag försöker eftersträva extra mycket balans på sommaren, så att välja en bok eller yoga på bryggan framför mobilen underlättar för mig. Det är härligt att se andras semesterbilder, men ärligt kan jag bli lite stressad av det också. Jag kan uppleva en viss press att man ska hitta på så mycket om somrarna. Ändå brukar jag vid varje sommars slut känna mig rätt nöjd med hur det blev ändå!"  

Lani-kae Krokvik
"I sommar ska jag vara så mammaLEDIG jag bara kan. Ta det lugnt och bara vara med min lilla 3 månaders bäbis."

Camilla Persson
"Då jag jobbar hela sommaren så får jag passa på att ha det roliga på helgerna. Först väntar årets höjdpunkt för oss som bor i Gävleborg, Ockelbo Marknad som alltid inträffar helgen efter midsommar. Där har man chansen att träffa på både H.K.H Prins Daniel och Martin Björk om man har tur. Annars blir det brännbollsturnering, uteserveringar och förhoppningsvis något dopp i havet innan flyget går till vårat grannland Oslo för att se Henke & Zucca Summer Classic. Sen i höst väntar Rhodos & London."

Hanna Karlsson
"I sommar ska jag åka till Gotland med mannen och våra tre barn. Jag ska njuta av att vara ledig i tre veckor. Träna, umgås med familjen och äta alldeles för mycket grillat."

 Omslagsbilder lånade från Rebecka.  

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Så hittar bloggarna inspiration!

- Så gör du för att resa jorden runt!

- Läs om bloggarna som reste jorden runt tillsammans!

- Så planerar du den perfekta resan!

Gilla
Visa fler kategorier