Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så undviker våra bloggare sommarstress!

Moa Alfredsson 11/07
Här är bästa tipsen för att ta det lungt denna semestern!

Har du svårt att hitta till den där avslappnade och härliga sommarkänslan? Ingen fara! Våra bloggare hjälper dig. Så gör dom för att inte stressa under sommaren! 

 

 

Ellen Grantz
"Jag säger till mig själv att jag inte måste någonting. Utöver mina arbetspass finns INGA måsten. Allt utöver jobbet är en bonus. Hinner jag städa: Härligt att det blev rent! Hinner jag träffa en vän: Roligt för oss! Generellt handlar det om att sänka kraven tror jag. För mig är det viktigt att påminna mig om att jag inte måste ha en maxad galen fantastiskt oförglömlig sommar, utan bara en trevlig period." 

Rebecka Lindström
"Jag försöker minska tiden jag spenderar vid Instagram och Youtube. Hur mycket jag än älskar att följa folk på dessa två sociala plattformar så kan det bli för mycket av det goda också. Jag försöker eftersträva extra mycket balans på sommaren, så att välja en bok eller yoga på bryggan framför mobilen underlättar för mig. Det är härligt att se andras semesterbilder, men ärligt kan jag bli lite stressad av det också. Jag kan uppleva en viss press att man ska hitta på så mycket om somrarna. Ändå brukar jag vid varje sommars slut känna mig rätt nöjd med hur det blev ändå!"

 Emma Thorell
"En grej jag gör är att planera. Jag ser till att alltid ha min kalender framme och jag skriver ner allt med en gång. Att organisera och undvika planeringskrockar hjälper mig att sänka pulsen lite. En annan viktig grej är att andas. Du behöver inte åstadkomma någonting jämt, du behöver inte ens göra något varje dag. Jag, precis som min mamma, är expert på att ge mig själv dåligt samvete ifall en hel dag har gått utan att jag har "gjort något". Tillåt dig själv att vila dom dagar då du inte orkar något; ditt välmående är det viktigaste. Säg snälla saker till dig själv och gör snälla saker för dig själv, på samma sätt som du skulle behandla en vän eller någon annan du älskar."

Karin Dietrichson
"Börja varje dag med att meditera 10 min. Fokusera på att dagen har en massa att ge, oavsett väder eller var du befinner dig. 
Koppla bort jobbet totalt. Se till att du har städat ur jobbväskan och lagt jobbnycklarna på plats. Föreställ dig datumet när du ska vara tillbaka och sätt en gräns för dig själv - innan det datumet kollar du inga mail eller svarar i jobbtelefon. Se till att jobbmailen har ett autosvar och att du inte kan kolla den från telefonen."

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så får du fler blogg-läsare! 

- Colorelle berättar: så får du din modeblogg att växa!

Fotografen tipsar: så blir dina bloggbilder bättre! 

- Bloggaren berättar: så gjorde jag för att få över 100k på Instagram! 

Gilla
Visa fler kategorier