Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så gör du en grym videoblogg!

Moa Alfredsson 19/07
Kombinera video och text på din blogg!
Blanda foto, text OCH video på bloggen! YouTube-proffset Bellanutella ger sina bästa tips för hur du lyckas med videoformatet.

 

Hej Bella! Innan vi pratar YouTube kan inte du berätta lite om din blogg?
På min blogg kan du hitta allt möjligt! Från galna komiska inlägg/satir bilder till starka åsikter och budskap. Stämningen på bloggen är ganska unik i hela bloggvärlden och det är förmodligen därför bloggen är så populär!

På bloggen hittar du en härlig blandning!

Du gör så bra videos, vad är dina tips till någon som skulle vilja börja med youtube?Åh tack snälla! Det värmer mig att höra! Mina tips till er som vill bli stora youtubers:
VÅGA. Våga stick ut; på YouTube är det ganska hög "konkurrens" det gäller att hitta en eller flera kategorier som man brinner för! Brinner du te.x för att vlogga om smink eller kläder så var noga med att se till att DIN personlighet också kommer med i videos. Många gillar att kolla på "PewDiePies" videos för att han vågar vara sig själv, han kanske råkar svära nån gång, eller råkar göra bort sig. Det är okej! Det visar bara att du är bekväm med den du är, och DET är något som tittarna ÄLSKAR att se. Någon som gör sin grej oavsett till 100 procent! Ett annat tips är att kunna engelska! Då youtube sprider sig världen runt så kanske du får några engelsktalande tittare också!

Bella testar en massa olika looks på bloggen!

Så bra tips! Hur kommer du på vad dina videos ska handla om?
Det är inte lätt att alltid på rak ärm veta vad för video det kommer bli i slutet. Lägg märke till att jag la till "i slutet" haha! För mig brukar det oftast börja med att jag har en idé om vad jag ska prata om/göra och sen sätter jag igång kameran. Efter tio minuter en kvart ,som pizzagubbarna brukar säga, så har jag HELT PLÖTSLIGT kommit in i ett annat ämne som jag känner mig naturligt bekväm med, eller så blir det en rejäl blanding när jag väl är klar!

Lär känna Bella bättre!

Har du någon video som du är lite extra stolt över?
OJ! Haha, den var svår.. Jag är så otroligt stolt över alla mina videos men jag har två favoriter. En där jag försker mig på den nya hippa dansen "Flossa" och den andra en GRWM smink tutorial fast med lite twist...

Kolla in en av Bellanutellas favvo videos!

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så blir du inredningsstylist! Bloggaren berättar hur du gör karriär med inredning! 

- Mammabloggaren ville ha barn som 18-åring!

- Blogg-tips: så får du fler läsare!

- Hon gick ner 95kg: Så gjorde hon! 

Gilla
Visa fler kategorier