Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN #mysafety

NU HAR VI UTVECKLAT "SYNAS"-FUNKTIONEN! ANVÄND DEN OCH FÅ ÄNNU FLER ATT HITTA DINA INLÄGG!

Blogg.se 19/05

Många av er har kanske sett delade blogginlägg i rutan "synas" till höger när ni är inloggade på era bloggar. Det är en funktion man kan använda sig av för att de inlägg man är mest nöjd med ska få mer exponering och spridning. Alla som loggar in på sin blogg ser det och kan klicka sig vidare om bild och rubrik lockar. Och vi vet alla att det är mååånga som bloggar här varje dag.

 

Såhär (bild)

 

Hur kan man göra för att få sina inlägg uppvisade där då? Det ska vi reda ut nu! Vi har också tagit funktionen ett steg längre så "synas"-rutorna dyker även upp under inlägg hos andra bloggar. Men en sak i taget.

För att dela sina inlägg på "synas" använder man sina insamlade poäng, de samlar ni på er eftersom ni har annonser på bloggen. Antalet poäng beror på antalet sidvisningar, det vill säga fler besök - fler poäng. Ni kan enkelt kolla hur många poäng ni kommit upp i under statistiken på översiktsidan i bloggen. 

 

Ni samlar alltså poäng utan att egentligen göra någon aktivt, förutom att blogga då :) Det är de här poängen ni sedan använder för att köpa en plats på synas. Hur många poäng det "kostar" beror på vilken tid på dygnet ni vill att inlägget ska visas. För vissa tider krävs inte alls mycket poäng vilket gör att fler kan använda sig av funktionen! Med hjälp av era poäng kan ni också köpa PRO-teman. 

Gilla
Visa fler kategorier