Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

"En Disneyfilm och lösgodis gör alltid min dag bättre!"

blogg.se 29/01
Den här veckan får vi veta mer om bokmalen Felicia! Till exempel vilka som är hennes favoritbloggar, tips på vinteraktiviter och hur en matdag ser ut om hon får bestämma!

Nu är det dags att ta ett snack med Felicia, den finlandssvenska tjejen som flyttade till Umeå för att plugga kostvetenskap.

Jag vill veta mer om hennes liv, framtidsplaner och hur hon vänder dåliga dagar.

 

Hej och glad måndag Felicia! Berätta lite om din blogg - vad kan vi hitta i den?

– I min blogg kan man hitta allt från vardagsinlägg till boktips och läckra recept. Jag är en bokmal och läser rätt mycket och tipsar ofta om bra böcker jag läst. Jag har också blivit mer intresserad av matlagning och provar gärna på nya recept som jag delar med mig av på bloggen. Ibland kan man även hitta ett eller annat outfitinlägg.

En av alla snygga outfits hon visar oss!

 

En härlig blandning med andra ord, det vi gillar så mycket med den! Vad läser du själv för bloggar? Ge oss bloggtips snälla!

– Jag läser bloggar som ger mig positiv energi och pepp inför dagen. Bland annat så läser jag Josefin Dahlbergs blogg för hennes inspirerande Monday Mantra och Marzias blogg för hennes positiva inställning till livet och hennes otroligt vackra bilder. Jag vill även tipsa om Sofies blogg där man kan hitta fina bilder, vardagsinlägg och vackra texter. Det är hon som fått mig att börja skriva mer och uttrycka mig i text.

 

I bloggen hittar vi kategorin fredagspepp där Felicia ger massa bra och just peppiga tips!

 

Kollade genast in samtliga och förstår veeerkligen varför du gillar dem. Tack och bock för tipsen! Nu har ju vintern verkligen kommit, såg att ni haft det så himla kallt. Har du några vinteraktiviteter att rekommendera!?

– Jag är en person som fryser väldigt lätt, jag har svårt att få värme i både händer och fötter när jag är utomhus vilket har resulterat i att jag varken åker skridskor eller slalom på vintern. Jag rekommenderar långa morgonpromenader en vacker vintermorgon. Det ger mig massa energi inför dagens alla måsten.

 

Den här vinterutflykten ser ju faktiskt ganska mysig ut!

 

Det låter som en bra start, men om det inte hjälper utan allt bara går fel från början och dagen blir usel, hur gör du för att försöka vända en sån där dag? 

– Jag har två saker som alltid hjälper, en Disneyfilm och lösgodis. Jag älskar Disneyfilmer och det gör mig alltid på bättre humör när jag känner mig nere. Det i kombination med lite godis kan göra min dag så mycket bättre.

 

Du bjussar på massa goda recept i bloggen, om du får sätta ihop en matdag med frukost, lunch, middag - vad blir det då?

– Frukosten skulle bestå av en smoothiebowl med en läcker topping av massa nötter, torkad frukt, mango och banan samt en kopp kaffe. Jag klarar mig inte utan kaffe på morgonen. Till lunch skulle jag göra en god och enkel chevrésallad med rödbetor, valnötter och honung. Det är det bästa jag vet. Till middag skulle jag lyxa till det med en tagliatelle med egengjord pesto och parmaskinka. Och självklart så skulle jag unna mig en chokladig efterrätt.

 

Här är ett exempel på en tjejmiddag jag gärna joinat på!

 

Åh herregud, följer gärna med dig på den matdagen! Hur ser livet ut om fem år ifall du får drömma?

– Om jag fick drömma så skulle jag gärna befinna mig utomlands om fem år och jobba med något som jag älskar samt att jag är lycklig och tillfredsställd med min vardag. Kanske har jag påbörjat ett spännande projekt som jag brinner för och som kan hjälpa andra. Det får framtiden avgöra.

 

Som sista bild ska ni få ett exempel på en av hennes underbara fikabilder! De är alltid så mumsiga!

 

Håller tummarna för att det blir så, låter fantastiskt! Fick sådan bra energi av att göra den här intervjun med dig Felicia! Tack så mycket!

 

Här hittar ni hennes blogg!

 

FLER ARTIKLAR DU KANSKE GILLAR:

- 5 billiga och enkla maträtter!

- Såhär kan du tjäna pengar på bloggen!

- Tips från experten: får du en bättre blogg!

- Intervju med It-girls redaktören Evelina!

 

Gilla
Visa fler kategorier