Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Nu kommer fler kunna hitta din blogg!

Moa Alfredsson 20/02
Vill du ha fler läsare till din blogg? Ja, men självklart vill du det! Använd Bloggs funktion Synas för att sprida dina inlägg!
Vi vet att det finns en massa grymma bloggare där ute som förtjänar mycket mer läsare. Men hur gör man egentligen för att få fler att hitta till sin blogg? Vi på Blogg.se har uppdaterat vår funktion Synas för att på så sätt göra det ännu lättare för fler att hitta till dig.

 

Vad är funktionen Synas? Synas är ett sätt för dig att få mer exponering och fler besökare till din blogg. Man kan kort och gott beskriva Synas som en annons för din blogg. Funktionen Synas köper du för bloggpoäng (mer om hur du samlar poäng finns beskrivet längre ner i artikeln). När du har köpt din Synas exponering kommer bild och länk till din blogg att visas högt upp till höger för alla som är inloggade i publishme-verktyget. Dessutom kommer den också att visas ute i widgeten "Mer från Blogg.se" som ligger ute på majoriteten av bloggarna i vårt stora bloggnätverk.

Hur samlar jag in poäng för att kunna köpa Synas? För att få ta del av Synas-funktionen måste du samla bloggpoäng. Det gör du genom att aktivera din panorama-annons. Det gör du i dina inställningar. När du aktiverat dessa visas annonsen för dina läsare och du får poäng för varje annonsvisning.

Hur många poäng måste jag ha för att få använda Synas? Det är just det som är så himla bra för vi på Blogg.se har precis sänkt antalet poäng du behöver för att få använda Synas så att fler kan få tillgång till funktionen. Just nu behöver du bara 1250 poäng för att kunna börja använda Synas. Hur mycket poäng en Synas-annons kostar beror på när på dygnet du vill att den ska visas.

Hur skapar jag Synas-annons? Du börjar med att klicka dig in på den här länken. När du gjort det så får du upp en funktion där du kan välja hur just din Synas-annons ska se ut. Så släpp nu allt annat och skapa en Synas-annons så att din blogg kan få ännu fler besökare!

Du kanske även gillar:

- Grymma fotoappar till din mobil

- Så här skapar du grymma blogginlägg - 9 tips

- Får man använda andras bilder på nätet? Läs mer här

- Varför ska man använda taggar och länkar som bloggare? 

Gilla
Visa fler kategorier