Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN #mysafety

Veckans bloggare: "Jag skriver om våra med och motgångar i arbetet tillsammans med hästarna hemma på gården."

Moa Alfredsson 06/08
Följ med vår elitsatsande hästbloggare!
Sandra vet vad hon vill och vart hon ska: till OS! I hennes ridblogg får du följa hennes dagliga resa för att nå sin dröm!

 

Hej Sandra! Kan inte du berätta lite mer om din blogg?
Jag är en elitsatsande tjej på snart 17 år som älskar hästar och hela min familj håller på med hästar. Vi tar emot hästar för inridning, träning, tävling och försäljning. Jag skriver om våra med och motgångar i arbetet tillsammans med hästarna hemma på gården. Ni får följa med i vardagen såsom träningen av hästar, tävlingar, ni får ta del av ridläger, träningar av mina elever, ta del av clinics och annat jag får arbeta med.

Jag tränar och tävlar i dressyr, banhoppning och fälttävlan.Jag har ridit SM, NM och EM på ponny i dressyr och jag har utöver mästerskap ridit internationellt med vinster och placeringar.

Sandra tränar massor för att nå sina mål!

Wow, så häftigt! Hur började ditt intresse för hästar?
Min mamma hade häst när vi var små så det har alltid funnits hästar i mitt liv. Jag började med att tävla hoppning på B-ponny men fick sen en 4-årig welsh Mountain, Forlan Conquest ”Quest”, som 8 åring som jag red in och utbildade till att gå Ungponny-SM som 6-åring. Sen gjorde vi två vanliga SM och då var jag fast i dressyren. Jag tycker det är väldigt viktigt att variera träningen med hästarna så alla hästar hemma tränas i alla grenar på olika nivåer.

Såhär ser en vanlig dag ut i Sandras liv!

Du började verkligen tidigt! Vad är roligast med att rida?
Samspelet mellan häst och ryttare är oslagbart! Jag gillar att utbilda hästarna och kunna visa dem från deras bästa sida. 

Det gäller att hoppa högt!

Har du några tips till personer som också vill starta en hästblogg?
Jag har bloggat ganska länge och jag har aldrig målat upp en skev bild av verkligheten utan jag tror på att man ska vara ärlig i det man skriver och visar upp. Jag tycker inte heller att man ska hänga ut andra för att få följare. Då har jag heller ett mindre antal följare och är ärlig.

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så blir du inredningsstylist! Bloggaren berättar hur du gör karriär med inredning! 

- Mammabloggaren ville ha barn som 18-åring!

- Blogg-tips: så får du fler läsare!

- Hon gick ner 95kg: Så gjorde hon! 

Gilla
Visa fler kategorier