Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Tjäna pengar på bloggen Få publicitet Kundtjänst

Camilla: "mitt drömbröllop är det som planeras precis just nu!"

Isa Bylund 09/10
Veckans bloggare berättar för oss hur drömbröllopet ser ut, vilken grej som är absolut roligast att shoppa och vad som är det bästa med att blogga. Klart vi vill veta det!

Tre ämnen som är väldigt roliga att prata om är bloggar, kärlek och mat.

Hos Camilla kan vi få allihop, givetvis ska hon vara veckans blogg!

 

Hej tjejen! Vill så gärna veta mer om dig och bloggen. Hur kom det sig att du började blogga?

– Jag såg de stora bloggerskorna och deras roliga upptåg, tänkte då “kan de kan jag”. Dessutom har jag alltid älskat att skriva och vara kreativ, först genom att rita och teckna och sedan övergick det fint till fotograferande under tonåren. Har också följt och blivit vän med andra bloggare under tiden vilket är superskoj!

 

 

Definitivt en positiv grej! Vilken är den roligaste sortens inlägg att skriva?

– Det är när inspirationen bara flödar och det känns sådär härligt att trycka på publicera-knappen efteråt. Mina inlägg är ofta sådana nu för tiden, inget krystat eller speciellt eftertänksamt, även om jag har ett block fyllt med inspiration till inlägg och rubriker. 

 

Det dyker också upp recept och mattips då och då.

 

Du ska gifta dig snart, grattis i förskott! Hur känns allt kring det?

– Åh, det är så spännande! Hittade min blivande man för cirka 1,5 år sedan och jag bara vet att han är den rätta, kan knappt förklara det med ord men det kan inte bli bättre! Allt kring bröllopet som planering, drömmande och längtan efter dagen känns helt magiskt! Det pirrar i magen!

 

Läs förlovningsinlägget här!

 

 Hur ser drömbröllopet ut?

– Mitt drömbröllop är det som planeras just nu! Vill bygga upp det genom olika inlägg på bloggen så det blir spännande för läsarna att följa. Våra närmsta vet självklart hur, var och när det sker men huvudpunkten är inte vigseln, utan hela dagen. Det ska vara en magisk dag för alla som kommer vara med oss och fira kärleken. Kan dock avslöja att det kommer vara ett borgligt bröllop och även utomhus!

 

 I full gång med bröllopsplanering alltså.

 

Åh, hoppas vi får ta del av massa bilder efteråt! Jag tycker verkligen du har fin inredningsstil och ett riktigt drömhem, är det någon detalj du gillar extra mycket?

– Tack så hjärtligt! Vi trivs bra i den lilla lägenheten vi bor i just nu men efter bröllopet nästa vår kommer vi vilja hitta något nytt. Har faktiskt redan hittat vårt drömhem så vi hoppas självklart på att få inreda och göra det till vårt. Men som inredningspryl får jag nog säga mina ljusstakar med mörkgråa stearinljus i nu till hösten. Gillar den där kombon av mässing och det mörka. Och jag älskar värmeljus!

 

Håller med, den är väldigt tjusig!

 

Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Vet du? Jag har det jag vill ha, jag är lycklig. Men jag skulle önska att jag kunde sitta och skriva ytterligare en roman. Jag skrev nämligen en som projektarbete i gymnasiet och önskar att få utveckla och förbättra den genom att uppdatera den med nytt innehåll.

 

Mmh, flera recept som sagt. Skulle gärna smaka den där pastagratängen!

 

Oj, grymt! Det tycker jag du ska satsa på! Innan vi säger hejdå skulle jag vilja höra tre saker om dig som ingen annan vet!

 1. Jag älskar att handla mat, haha! Spenderar mycket tid och pengar på det. Och blommor.

2. Jag är kär i kärleken, men har aldrig velat gifta mig förrän nu. Drömmer fortfarande om att bli familjejurist och hålla på med äktenskap och skilsmässor. Visst är det rätt motsägelsefullt? Nu har jag hittat min prins och vi ska ju gifta oss!

3. Har namnsdag på alla mina namn och efternamnet, inte många som har det. Plus jag har koll på alla mina närståendes namnsdag!

 

Bra minne med andra ord! Tack för pratstunden och lycka till med bröllopet nu!

 

Här hittar ni Camillas blogg!

 

 

KANSKE VILL DU OCKSÅ LÄSA:

- Sju snabba middagstips för veckan.

- Sju romantiserade lögner om hösten.

- Gör din egen avokadoglass!

- En annan blogg med fantastisk inredning!

- Supersmarriga, nyttiga chocolate-chip-cookies!

 

Gilla
Visa fler kategorier