Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Amning, kaffeberoende, kroppshets och mycket annat med veckans bloggare Ingrid!

blogg.se 18/09
Det här avslöjar Ingrid i intervjun: hur kopiöst mycket kaffe hon drack förut, hur relationen till spelet The Sims ser ut och vad hon vill lära sin dotter om kroppsideal. Ja, ni förstår ju att ni måste läsa vidare...

Ingrid är fotografen som ger oss världsmysiga bilder på både natur, inredning och såklart bebis.

Hon delar också otroligt viktiga och vettiga tankar om känslor kring kroppen och att lära sig tycka om sig själv.

Klart vi vill prata mer med henne!

 

Hej Ingrid! Jag vill veta mer om din blogg, vad kan vi som läsare hitta när vi klickar oss in?

– Jag vet att man ska vara så himla "nischad" inom sociala medier men jag tycker själv om en blandning. Hos mig hittar man både mode och stil, inredning, blommor, babymode, personliga tankar och känslor och såklart massor av bilder på det finaste jag har - min dotter Olivia. Jag vill att bloggen ska följa livet liksom.

 

Fler supergulliga djurbilder här!

 

Tycker din blandning är det bästa, så bra mix! Har du något inlägg som varit extra populärt?

– När jag skrev om att jag inte kunde amma och därför gav min dotter ersättning fick det mycket uppmärksamhet. Även när jag skrivit andra tankar kring kroppen har varit uppskattat. Har mer saker att berätta och dela med mig av som kommer framöver.

 

Jag vet att du skrivit en del inlägg om ätstörningar och kroppsideal vilket verkligen känns viktigt, vad har du för relation till det idag?

– Ja, jag vill dela min historia för jag vet att otroligt många kan relatera. Det är något jag fortfarande arbetar med varje dag och det kommer fortfarande dagar då jag bara avskyr det jag ser i spegeln. Men jag vill lära mig att älska min kropp som gett mig min helt fantastiskt fina dotter.

 

– Jag känner också att jag har ett ansvar att lära henne att man duger som man är och att man inte ska hacka på sig själv och sin kropp. Det är en utmaning att vara mamma till en flicka som ska växa upp i ett samhälle med en sned syn på tjejer och deras kroppar och det är vi som föräldrar till den nya generationen som har ansvaret att se till att det inte följer med vidare.

 

 

Vad skulle du ge för råd om livet till dig själv för 10 år sedan?

– Oj, så himla mycket! Massa klyschiga saker som "det kommer ordna sig", "ta inget för givet" och "det är okej att gå sin egen väg". Jag hade tvingat mig själv att bearbeta saker mycket tidigare och inte låta dem tynga ner mig och sakta in livet. Hade hunnit så mycket längre nu om jag gjort det men det är lätt att vara efterklok.

 

Så fin bebisfotografering!

 

Hur gör du för att starta veckan på bästa sätt såhär på måndagsmorgonen?

– KAFFE! Utan kaffe är jag nästan död. Förr drack jag två liter om dagen. Helt sant. Men nu blir det två-tre koppar om dagen. Annars brukar vi ta det rätt lugnt, jag och Olivia. Typ vattna i trädgården, gå i skogen med hundarna, kolla sociala medier och lite sådant.

 

Ja, ni ser ju vad fina bilder man hittar i bloggen.

 

Haha, två liter... helt galet! Om vi går över till myskväll; vilka tre grejer ska en perfekt sådan innehålla?

– Min sambo, Olivia och en himla massa gott att äta!

 

Familjen samlad!

 

Avslutningsvis, vill du berätta tre saker om dig själv som ingen vet?  

1. Jag har nördat spelet The Sims sedan det första kom ut. Ägt alla spel som någonsin kommit och älskar allt med det! Förr kunde jag lätt spela 12 timmar i sträck men nu blir det väldigt sällan tyvärr.

 

2. Jag piercade både tungan och naveln när jag var 16 fast jag inte fick - och har dem kvar!

 

3. Jag är utbildad inom djurvård och har jobbat både på djurpark och djursjukhus.

 

Kan jag inte få ta en fjärde?

 

4. När jag var 14 försökte jag fila min haka med en slipsten för någon hade sagt till mig att den var kantig och sned och att det såg ut som jag gjort en misslyckad plastikoperation. Som tur var gick det inte för jag gillar min kantiga haka idag!

 

Jag är också glad att du misslyckades med det hörrdu! Tack för att du delat så mycket bra saker med oss. Ha en härlig höst!

 

Här hittar ni Ingrids blogg!

 

KANSKE VILL DU OCKSÅ LÄSA:

 - Fem enkla DIY-tips till barnrummet.

- Vardagssaker alla föräldrar känner igen.

- Ofrivillig barnlöshet? Vanligare än man kan tro!

- Helt galet frestande Nutella-recept!

- Fem tips för att få bättre självkänsla!

Gilla
Visa fler kategorier