Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är nya hudvårdsmärket som girl power-tjejerna använder

Urban Gloss 13/11
Nystartade hudvårdsmärket Urban Gloss har redan fått många fans tack vare sin härliga skönhetsfilosofi och effektiva produkter.

Urban Gloss är ett relativt nytt hudvårdsmärke och tanken bakom märket är att beauty ska kännas enkelt. Det ska vara kul och inspirerande, aldrig tvingande. 

Hudvårdsserien de tagit fram är en bas-serie som innehåller fem produkter; rengöring, serum, kräm, ansiktsmask och ett multibalm som fungerar till både hud, läppar och nagelband. Här kan du spana in alla produkter.

Några som redan provat på produkterna är Maxida Märak, svensk/samisk artist och skådespelare, och artisten och poddaren Vanessa Falk. 

Vanessa Falk och Maxida Märak

Vanessa har lagt upp en bild på serumet Super Serum. Det innehåller bland annat massa C-vitamin som ger huden näring och lyster – och glow är ju precis vad man behöver nu i vintermörkret. En annan viktig ingrediens är fikonextrakt, som innehåller enzymer som exfolierar huden och gör den klarare. 


Petronella Ekroth

En annan som testat produkterna är fotbollsspelaren Petronella Ekroth som spelar i Djurgårdens damlag. På bilden ser vi hur det såg ut när hon och hennes pojkvän provade på ansiktsmasken Magic mask

Masken är en lermask som ska fungera som en detox för huden. Den innehåller även sheasmör och andra återfuktande ingredienser vilket gör att den känns mjukgörande och inte uttorkande som en del andra lermasker kan göra. Ansiktsmasken kan du klicka hem här.


Nadia Kandil

Nadia Kandil, som jobbar som stylist och redaktör på Damernas värld la upp den här härliga bilden med texten "Darling just fucking own it" – samma text som finns på Urban Gloss snygga necessärer.


Alla Urban Gloss produkter hittar du här.

Gilla
Visa fler kategorier