Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Tjäna pengar på bloggen Få publicitet Kundtjänst

FREDAGSSNACK: "Jag vill äta middag med Morgan Freeman och se om han är så genomgod som han verkar"

Ida Q Karlsson 05/01
Fredag, helg – YAY! Robin från pappablogg berättar hur hans ultimata helg ser ut, vad han skulle ta med sig till en öde ö och vilken kändis han vill käka middag med!

Inför varje helg har vi ett kort och kul prat med en av våra bloggare.

Utöver hur deras perfekta helg ser ut tar vi reda på roliga och knäppa detaljer om dem.

Idag peppar vi inför fredag tillsammans med Robin från pappablogg!

 

Robin med sin söta dotter Iris! 

 

Hur ser den ultimata helgen ut enligt dig?

– Oj, en hel helg! Under lördagen åker jag och tränar för att sedan jämna ut träningen med att köpa med mig en pizza hem och se på sport i horisontellt läge i soffan resten av dagen och kvällen. Detta för att den här delen av mitt liv till stora delar är över. På söndagen skulle jag ha en heldag med min sambo Johanna och min dotter Iris. Nu när det är snö så drar vi med oss en pulka till någon backe i närheten. Vi tar med oss mackor, varm choklad och hänger till solen går ner. Senare äter vi god mat hemma tillsammans innan Bolibompa som vi ser ihop med Iris innan hon ska sova. Och efter det avslutar jag och Johanna helgen med en serie. Just nu andra säsongen av "Modus".

 

tired sam puckett GIF

 

Låter som en väldigt mysig helg! Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?

– Jag tänker att ön jag hamnat på har allt jag behöver för att överleva, såsom jaktredskap, fiskenät och annat, så jag får fokusera på tre saker hemifrån för att roa mig med. Då tar jag med mig en årsförbrukning av magasinet "Skriva", en gitarr – kan dock inte ta ett enda ackord, dags att lära sig – och oändligt med naturgodis.

  

Så ingen Wilson på den öde ön alltså? Vem skulle få äran att spela huvudrollen i filmen om dig?

– Första spontana namnet som kommer till mig är Adam Pålsson. Skicklig skådespelare i typ samma ålder – och snyggare!

 

penny marshall GIF

 

Om du tog ett världsrekord, vilket skulle det vara?

– I att vara den som har flest antal dagar som det kan gå utan att jag börjar med något som egentligen skulle vilja göra. Jag vill skriva en bok, jag vill lära mig spela gitarr och jag vill lära mig världens vackraste språk: franska. Men har jag tagit tag i någon av dessa? Nej. Har jag ångest över det? Ja. Finns det vettiga ursäkter? Nej. Måste få tummen ur!

 

Vilken musik väcker din nostalgiska sida?

– Det finns många bra exempel. Men låten "turistens klagan" av Cornelis Vreeswijk är en sådan. De få gånger som jag ramlar över den kan jag känna dofterna av gifflar, nybakad sockerkaka och söt hallonsaft från min farmors vardagsrum och höra min syster säga "igen" när låten är över för att hon åter vill höra de skrattande barnen i inledningen. En låt som ofta spelades hos just farmor av den anledningen.

 

Vilken kändis skulle du vilja äta middag med, död som levande, du väljer! Varför?

– Den här frågan kan verkligen göra mig galen. För om man verkligen tar den för vad den är, att man faktiskt får den här möjligheten att äta en middag med vem man vill, då måste man tänka över sitt beslut noga. Med det sagt, har jag ändrat mitt svar tusen gånger. Men i dag, i detta svar, landar det på skådespelaren Morgan Freeman. Han ligger bakom flera av mina favoritfilmer och verkar vara en sådan genomgod person. Jag vill se om det stämmer.

 

morgan freeman i'm god GIF

 

 

Tack för en underbar inblick i ditt liv och vem du är Robin! Nu är vi taggade på freeedag! 

Läs Robins blogg här. 

 

TREVLIG HELG!

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ: 

Fredagssnack med Bente!

Fredagssnack: "Lite glitter funkar alltid!"

"Jag är lika chill som Nalle Puh"

"Jag var polis i mitt förra liv!"

Fredagssnack: "Jag moffar ost och pasta!"

 

 

Gilla
Visa fler kategorier