Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 7 finalisterna till Årets blivande stjärnskott – Blogg.se-priset 2017!

Blogg.se 23/11
Nu är det dags att rösta i Blogg.se-priset. Var med och rösta fram årets blivande stjärnskott. Det hänger på er!

Vi har utsett sju finalister till Årets blivande stjärnskott. 

Det betyder inte att bloggaren är ny i bloggvärlden – men att den är så fantastiskt grym att den borde bli större än Blondinbella. Ja, du fattar grejen. 

Vi har pratat med finalisterna för att ni ska få veta lite mer om de små liven innan ni bestämmer vem ni ska rösta på. Enjoy. 

 

Här är lista på finalisterna i ALLA kategorier

 

Karin Lind - (stilbloggen.me)

 

Vad fick dig att börja blogga?

– Jag började blogga om mode redan som 17-åring, 2008. Jag blev inspirerad av de stora modebloggarna som Elin Kling och Sofi Fahrman och ville visa upp min stil på samma sätt. Nostalgi!

 

Varför ska man rösta på dig?

– Min modeblogg är ingen vanlig modeblogg! Den fokuserar på stil, snarare än trend och "slit och släng" där jag tipsar om hur du skapar en garderob med hållbara plagg du faktiskt använder.

  

Dina tre bästa inlägg?

Ka-ching! Börja shoppa smartare

Modehistoria: The New Look

Dagens outfit: Kungsträdgården

 

Berätta en sak om dig som ingen vet:

– Jag är stenhård med att bara bära svarta kläder och har kört helsvart i många år, men jag fuskar ibland med min rosa starwarspyjamas med stormtroopers.

 

Vilken är den roligaste kommentaren du har fått?

– De roligaste kommentarerna att få är när en läsare hittat en produkt hen verkligen gillar efter att ha läst min blogg, eller om jag inspirerat någon att shoppa smartare. Det är det bloggen är till för!

 

Daniela Skoglund - (danielasdagbok.com)

Vad fick dig att börja blogga?

– Främst mitt intresse för att skriva. Tänkte också att det verkade vara en rolig grej att blogga, vilket jag verkligen kan skriva under idag - att blogga är bland det roligaste jag vet!

 

Varför ska man rösta på dig?

– För att jag både kan bjuda på mig själv och ta upp allvarligare ämnen. Blir det ett stjärnskott av mig utlovar jag många skratt, men också många viktiga diskussioner om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat.

 

Dina tre bästa inlägg?

– Har skrivit över 4,000 inlägg så det är verkligen svårt att välja, men tre av inläggen jag skrivit i år som blivit väldigt uppskattade är följande:

Min drömtjej väger under 50 kilo 

Hur får man bloggen att växa 

Pinsammaste gymtimmen någonsin

  

Berätta en sak om dig som ingen vet:

– När jag fick veta att var en av finalisterna till det här bloggpriset blev jag så glad att jag började gråta! Haha.

 

Vilken är den roligaste kommentaren du har fått?

– Fick en gång en kommentar av en norsk bloggläsare som löd så här: "Jeg kenner deg ikke, men min mening er at du virker som en flott person: ærlig, bein i nesa og ikke minst positiv og godhjertet". HUR härlig?!?!

 

Evelina Östlund - (evelinaostlund.se)

Vad fick dig att börja blogga?

– Jag har bloggat flera gånger i olika perioder av mitt liv men det som har varit mitt gemensamma "varför" är att jag har alltid älskat att skriva. Jag får utlopp för så mycket av att skriva; min kreativitet, mina tankar, åsikter och känslor.

 

Varför ska man rösta på dig?

– Jag hoppas att min blogg kan vara en plats där jag kan inspirera andra till att följa sina drömmar och våga uttrycka sina åsikter. Där jag kan visa hur det är att jonglera föräldrarlivet och livet som ung student med att jobba mot sin dröm.

 

Dina tre bästa inlägg?

Vad Star Wars lärde mig om relationer 

Handlingar av självkärlek som förändrar ditt liv 

Vad gör en grafisk formgivare 

 

Berätta en sak om dig som ingen vet:

– Jag är riktigt tävlingsinriktad. Bland det bästa jag vet är att spela brädspel! Särskilt dem som öppnar upp för rollspel.

 

Vilken är den roligaste kommentaren du har fått?

– "EVELINA! Din blogg är verkligen hur fin som helst (precis som du) och jag tycker väldigt mycket om att läsa, bli inspirerad av vardagliga ting och våga drömma! Kramar till dig och din familj<3"

 

 

Sandra Lindberg - (halsojunkie.se)

 Vad fick dig att börja blogga?

– Jag har alltid haft ett intresse för kost och matlagning så i samma veva som jag studerade till friskvårdskonsulent och kostrådgivare på Bosön tänkte jag att ”varför inte samla alla recept digitalt istället för att låta köksskåpen svämma över. Sen ska jag erkänna att jag var lite trött på att sambon ”aldrig hittade just DET” specifika receptet när han skulle laga mat. Nu kan han enkelt gå in och söka. Hehe..

 

Varför ska man rösta på dig?

– Jag bloggar om mer än bara kost och hälsa. Jag är ärlig och personlig vilket jag bevisat genom att låta mina läsare få följa med mig på min utredning gällande Endometrios. En kvinnosjukdom som gör så fruktansvärt ont och som inte tas på allvar. Jag minns att en läkare en gång sa åt mig att om det skulle visa sig vara Endometrios så kan jag vara inställd på ofrivillig barnlöshet - nu väntar jag min första lilla knodd, en pojke, som om allt går bra kommer till oss i april! Och utredningen fortsätter efter graviditeten.

 

Dina tre bästa inlägg?

– Ingen pratar om endometrios 

Kost och rekommendationer 

Första härliga träningspasset på 14 veckor 

 

Berätta en sak om dig som ingen vet:

– Oj.. Jag är en såndär jobbig jävel som dammsuger 4 gånger i veckan? Eller att jag kör ”fulingen” och skyller på grabben i magen när jag rapar?

 

Vilken är den roligaste kommentaren du har fått?

– Hm.. Att en broccolimos jag gjorde såg oätlig och giftig ut pga den starka färgen?

 

 

Johanna Utterberg - (johannautterberg.blogg.se)

Vad fick dig att börja blogga?

– Tanken på att kunna få ha ett arkiv att bläddra tillbaka i och möjligheten att nå ut till nya människor var anledningen till att jag började blogga, men idag är det även ett företagsverktyg, möjlighet till en del blogg-arbeten och ett sätt att få inspirera andra genom.

 

Varför ska man rösta på dig?

– För att min blogg är inspirerande och lite egen, då jag skriver mycket om hur det är att vara egen företagare med med- och motgångar, håller fokus på inredning både i text och bilder och blandar detta med en touch av gotländskt vardags-liv. Min blogg är härlig vetja!

 

Dina tre bästa inlägg:

– 5 tips för hur du lyckas med dina hyacinter

– 16 saker jag älskar med hösten

– Veckans jobbhöjdpunkter

 

Berätta en sak om dig som ingen vet:

– I hemlighet gillar jag att stå på scen och jag har hållit tal inför stor publik och kronprinsessan Victoria och prins Daniel bland annat.

 

Vilken är den roligaste kommentaren nu någonsin fått:

– Att jag låter som Babben Larsson haha? Nej, men att jag inspirerar! Det är den bästa kommentaren man kan få och för mig betyder den så mycket eftersom det är just precis det jag vill göra med bloggen, att få folk att gå sin egna väg och våga ta utmaningar i livet!

 

Julia Müller-Sandvik - (ljuvajulia.se)

Vad fick dig att börja blogga?

– Jag ville ha utlopp för min kreativitet: vissa kan skriva skönlitteratur och måla vackra oljemålningar, men jag får utlopp genom vardagsnära texter och foton med skoj redigering!

 

Varför ska man rösta på dig?

– Det som gör mig till ett stjärnskott för i år är den röda tråden av färgsprakande, serieinspirerade bilder till personliga texter, som alltmer handlar om extremsport och girl power!

 

Dina tre bästa inlägg?

10 norrländska uttryck jag använder 

Mina elever klippte av mitt hår

5 resmål och det bästa med kommande säsong!

 

Berätta en sak om dig som ingen vet?

– Jag kan göra en spot-on-imitation av Justin Timberlake när han sjunger Cry me a river. Det finns filmbevis!

 

Vilken är den roligaste kommentaren du har fått?

– Jag fick en kommentar som sa: "Du ser ut som en rot". Det är nog en förolämpning egentligen, men rätt så rolig sådan!

 

Lovisa - polichinelle.se (väntar på intervju-svar

 

Hur ska man kunna välja vem av dessa som ska vinna?! Alla hade ju så smarriga recept att dela med sig! Men nu är det upp till er – RÖSTA HÄR! 

Gilla
Visa fler kategorier