Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg är den kreativa finlandssvenskan Daniela

blogg.se 29/05
Daniela Skoglund är tjejen med glimten i ögat som bjuder på grymma tips på allt ifrån frukostställen till resor och självutveckling.

Du kanske minns henne från inlägget om Ex On The Beach? Om inte så är det definitivt dags att lägga henne på minnet. I vår intervju avslöjar hon sina bästa tips för hur du skapar en bra blogg. 


1. Berätta lite om dig, vem är du?

– Jag bor i Helsingfors i Finland. Älskar staden jag bor i, men befinner mig ändå gärna på resande fot. Är glad, social, sprallig och envis som en åsna. Kännetecknas av mitt långa, blonda hår och mitt höga skratt. Gillar träning nästan lika mycket som choklad, och älskar att blogga - såklart.


På resande fot. Här från vackra South Seas Hotel i Miami Beach.


2. Träning och choklad ÄR ju det bästa av två världar. Vad får man läsa om på din blogg?

– Min blogg har ingen speciell nisch, utan jag vill att min blogg skall vara en blogg där det finns något för alla. Så, oavsett om du gillar träning, resor, debatter, humor, mode eller tankeväckande inlägg så borde du hitta något som intresserar dig.


3. Du skriver väldigt mycket bra tips. Som hur man blir bättre på att mingla eller hur det är att resa till USA. Vart får du din inspiration ifrån?

– Tack, kul att ni gillar dem! Jag vet faktiskt inte vartifrån min inspiration kommer, utan idéerna bara ploppar upp. Vi får hoppas att det fortsätter så också, än så länge har åtminstone ingen bloggtorka uppenbarat sig under dessa sju år jag bloggat *peppar peppar*.


4. Det håller vi tummarna för. Varför bloggar du på just blogg.se?

– Ingen orsak att byta är en bra orsak att stanna. Har som sagt bloggat på blogg.se i sju år och aldrig känt ett behov av att byta portal. Har liksom inget att klaga på, utan tycker allt med blogg.se fungerar väldigt smidigt och bra. Designmöjligheterna är toppen och med pro-versionen får man dessutom tillgång till lite mer avancerad statistik. Det har verkligen varit intressant att följa med!


Daniela ger många bra tips på sin blogg. Bland annat hur du bygger upp ditt bloggbrand.


5. Vad roligt att du trivs! Vad är dina bästa tips på hur man skapar en bra blogg?

– Först och främst, hitta på ett fyndigt bloggnamn och skapa en header som lägger sig på minnet - ditt bloggnamn och din header är ändå det första läsaren möts av då hen besöker din blogg. Gällande innehållet skulle jag rekommendera att fundera på vilka bloggar du själv gillar att läsa och vad det är du gillar med dem, sen utgå ifrån det!


6. Håller med dig om bloggnamnet och headern, så viktigt för det första intrycket. Vilka är dina fyra populäraste inlägg?

1) När jag fick se baksidan med bloggar på ett event jag var på.


2) Att vi måste bli bättre på att döma människor mindre, utifrån vad vi tycker är rätt och fel.


3) När jag tar upp ett par meddelanden jag fått i den hemliga mappen på Facebook.


4) Jag reagerar på en kommentar från ett avsnitt av Ex On The Beach, där killen uttrycker att hans drömtjej väger under 50 kilo.


7. Till sist, nämn tre saker som inte så många vet om dig?

– Hmmm... Jag ser väldigt dåligt med mitt ena öga, jag kan inte fara hemifrån före sängen är bäddad och jag gillar inte sushi!


Tack Daniela för att vi fick lära känna dig bättre! Hennes blogg hittar ni här



DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier