Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Isabelle: "Jag föddes med en extra tå"

blogg.se 10/04
I veckans blogg får ni läsa om Isabelle Strömberg. Den norrländska tjejen som flydde till Stockholm för att slippa småstadssyndromet.

Sedan åtta år tillbaka har Isabelle bjudit på en skön blandning inlägg från hennes liv. Hon ger sina bästa tips för en välbesökt blogg och berättar att hon föddes med en extra lilltå.

 

1. Berätta lite kort om dig och din blogg, vad får man läsa om?

– Jag är en norrländsk tjej som från början kommer från Östersund, men jag flyttade ner till Stockholm för snart fyra år sedan. Här bor jag tillsammans med min pojkvän och trivs jättebra! Jag har även bloggat i över åtta år om min vardag, smink, skönhetstips och mode med en och annan videoblogg då och då. Lirar även en hel del tv-spel vilket man också får se i bloggen.


2. Du har ju varit aktiv som bloggare sedan många år tillbaka, vad är dina bästa tips för att få en välbesökt blogg?

– Många fina bilder! Ha en trevlig attityd och var ödmjuk och lagom personlig i inläggen. Uppdatera helst flera gånger om dagen också, men försök att hålla bra kvalité!



3. Bra tips! Vilka bloggar följer du?

– Om jag ska vara ärlig läser jag knappt några bloggar alls längre, hur konstigt det än låter! Men när jag väl gör det läser jag sophieelise.blogg.no och så brukar jag kika in på bloggbevakning.se ibland. Annars är det mest Youtube jag slöar framför!


4. Youtube är ju verkligen där man hänger just nu. Varför valde du att blogga på på blogg.se?

– Jag tycker det är en bra plattform som är enkel att använda. Dessutom startade ju hela min bloggkarriär för åtta år sedan just på blogg.se, så det är mysigt att vara tillbaka!



5. Du kommer från Östersund från början med flyttade till Stockholm för några år sedan. Vad är de största skillnaderna mellan Östersund och Stockholm tycker du?

– Oj, det mesta skulle jag säga! Men främst friheten och känslan av att allt är möjligt. Man är mitt i smeten där allt händer liksom. Här känner jag mej inte begränsad och jag får vara precis som jag vill. Just det var ju ett problem när jag bodde i Östersund, att folk inte tyckte om att jag stack ut och jag fick utstå väldigt mycket skit på grund av det. Typiskt småstadssyndrom. Här kan jag leva ut på ett annat sätt.


6. Tror många kan känna igen sig i det. Vilka är dina tre populäraste inlägg?

– Just nu är det när jag blev smygfotad på tunnelbanan, före och efterbild när jag hade sminkat mig och en cool outfit med overknee stövlar.



7. Nämn två saker som inte så många vet om dig?

– Jag föddes med en extra lilltå på vänster fot, men opererade bort den när jag var ca fyra år gammal. Sen att jag blir kissnödig när jag pillar mej i naveln, haha!


8. Avslutningsvis, vilka är dina fyra skönhetsprodukter som du inte kan leva utan?

– Brun utan sol, silverschampo, lösögonfransar och läppenna.


Tack Isabelle för en härlig intervju! Läs hennes blogg här.


Du kanske även gillar:

Gilla
Visa fler kategorier