Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

LISA GER OSS EN DOS VARDAGSGLÄDJE, FAMILJELIV OCH SÅKLART MASSA SMARRIG MAT!

blogg.se 14/08
Denna vecka får vi veta mer om tjejen bakom den här supermysiga bloggen! Lisa berättar hur hon kryddar sin vardag, vilken som är hennes favoritblogg och vad som gör henne tokirriterad.

Man får alltid en otroligt mysig känsla av att gå in på Lisas blogg.

Hon lyckas få till de där detaljerna som gör vardagen extra fin, något som verkligen är inspirerande.

Dessutom gör hon en alltid hungrig med sina himla frestande matbilder.

 

Hej hej Lisa! Roligt att du vill prata en stund med mig! Kan du berätta lite kort om dig själv så alla får sig en bild?  
– Jag är en matglad tjej som bor i metropolen Skövde med make och son. Jag försöker alltid leva livet och även göra vardagarna fina, genom att till exempel köpa hem en blombukett, duka fint eller varför inte bjuda in vänner på trerätters en vanlig tisdag. Just nu cirkulerar mitt liv mycket kring flytt och renovering av vår galet fina våning.

 

Så här kan det se ut när Lisa piffar till det!

 

Ja, har sett bilder på den, helt sjukt fin! Men jag är nyfiken på ditt bloggande: vad fick dig att börja och har du några mål med bloggen?
– Jag har bloggat länge men det är först nu de senaste åren som jag gör det regelbundet. Det började när jag fick upp ögonen för foto och nu tycker jag det är så roligt att ha ett arkiv att kunna kika tillbaka på. Jag har inget specifikt mål egentligen utan försöker hela tiden tänka på att bloggen är en hobby och jag gör det för min egen skull.Men att vara med i denna intervju kan man säga blev ett mål på vägen, haha.

 

Blommor är en vardagsfin grej!

 

Så roligt att höra! Du har en så bra mix av ämnen i din blogg, hur får du inspiration och idéer till nya inlägg?
– Jag tittar mycket på bilderna i bloggar så jag inspireras verkligen av vackra bilder. Helt ärligt tänker jag inte själv så mycket på vad jag ska skriva utan det blir mest det som händer i mitt liv och vardag just då. Jag har ingen tydlig nisch men det tycker jag är charmigt också!

 

Det blir picknickar då och då.

 

Hela din blogg är supercharmig! Vi säger att du har en helt ledig kväll hemma med egentid. Hur skulle den se ut? Vad äter du? Vad gör du? Detaljerat tack!
– Åh den är så enkel, vet precis! Beredd? Ensam hemma är lika med ett glas rött och rostbröd stekt i massor av olivolja. Till det blir det bruschetta med extra vitlök och parmaskinka, verkligen ingen hångelmat haha. Detta intas i soffan framför min favvofilm Jurassic World. Lite pinsamt men jag älskar den verkligen. Plus att jag alltid passar på att städa ordning medan jag kan…Skittråkigt men sant.

 

Låter som en himla skön, och god, kväll! Nu ska vi leka en lek med ett-ord-svar. Dina bästa i fem olika kategorier:

Bästa mat? Min mans chili- och vitlökspasta.

Doft? Min sons huvud. Mmm bebisdoft.

Stad? Stockholm.

Tv-serie? Gossip Girl.

Blogg? Oj vad svårt! Men tycker Sriwanna har en väldigt vacker blogg.

 


Jag sa ju att man blir hungrig av hennes blogg!

 

Ja, jag gillar den också jättemycket! Du verkar vara en väldigt peppig och glad person, men vad får dig att bli riktigt riktigt irriterad eller arg?

– Oj, oj, oj…Människor som börjar en mening med ”Jag är inte rasist men..”, tänk efter innan du öppnar munnen! Och när det blir för stökigt hemma och det bara är jag som plockar och städar. Sen gillar jag inte att bli rättad heller!

 

Berätta tre saker om dig själv som ingen vet?
1. När man kör om en lastbil och den flyttar ut i kanten så tackar jag med varningsblinkers. Om lastbilen blinkar med helljuset tillbaka så blir jag alltid helt sjukt glad och tänker ”Kompis!”.

2. Jag är jätterädd för en till förlossning. Inte för att jag hade en dålig upplevelse egentligen men har bara blivit det.

3. Jag HATAR koriander. Det smakar diskmedel.

 

Haha, det som är en så god krydda! Tack snälla Lisa för att du ville snicksnacka med mig och lycka till med renoveringen och allt framöver!

 

Ni hittar hennes blogg här!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

- Fem enkla sätt att göra din vardag lyxigare!

- "Sluta fråga folk när det tänker skaffa barn".

- Fem supertips för att lyckas i bloggvärlden!

- Vardagshändelser alla småbarnsföräldrar känner igen.

- Fyra nutellarecept som får dig att smälla av!

 

Gilla
Visa fler kategorier