Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Tjäna pengar på bloggen Få publicitet Kundtjänst

"Jag får ont i händerna när jag är kissnödig – alltså jätteont"

Elin 27/01
Vi har snackat med Aina om bloggen, näthat och hur hennes och ex:et Ludvigs relation ser ut i dag. Hon avslöjar även att hon inte tycker om närhet – inte ens kramar av kompisar...

Tjena hej Aina. Vi tänkte att vi skulle prata lite med dig om ja, typ allt möjligt.
– Ha, ha. Låter bra.

 

Det pratas mycket om näthat, har du fått mycket elaka kommentarer? 

– Nja, det hände mest i och med Paradise Hotel. Under hela den svängen var det stort. Men efteråt har jag klarat mig förvånansvärt bra från det. Folk verkar inte störa sig på mig, jag är inte så himla bråkig och provocerande av mig.

 

 

Åh, vad skönt att höra. Vad är det elakaste nån har skrivit? 

– När jag och min pojkvän (Ludvig) gjorde slut i somras så skrev jag om det i bloggen. Jag var öppen om hur jag kände och var sårbar. Då fick jag en kommentar från en läsare att “det är klart som fan att han gjorde slut med dig för att du har så fula och tjocka ben”.

– Då blev jag ledsen för att det var så taskigt att sparka på nån som ligger ner. Men då var det inte orden jag blev ledsen över, utan handlingen. Annars rinner det oftast av mig, jag tar inte åt mig.

 


Alltså vissa människor... När började du att blogga?

– Jag började efter att jag hade varit med i Paradise Hotel, det är väl ungefär tre år sen tror jag. Då bloggade alla andra från PH också, men till skillnad från de andra så slutade jag inte.

 

  

Varför fortsatte du?

– För att jag tycker om att skriva och det kan man inte göra på exempelvis Instagram. Vissa skriver jättelångt där, men jag har aldrig läst en enda sån text i hela mitt liv. Man kan inte gråta och skriva av sig om saker på Instagram. Det pallar ingen läsa. Då är bloggen perfekt. Jag startade min första blogg på Blogg.se faktiskt, det var redan i gymnasiet.


Nä, du skämtar. Du måste ju berätta vad den hette.

– Haha. Den hette Ainabanaina. Det var jättelängesen, jag skrev som nu mest om vardagsgrejer.


Du bloggade ju tidigare på Spotlife, varför bytte du?

– Jag såg bara fördelar med att byta till Blogg.se. Jag visste hur man bloggade och jag läser inga särskilda bloggar själv, så då är det kul att kika in på startsidan ibland och hitta bra blogginlägg.

 

 

Härligt att höra, även om det kanske var en lite lätt ledande fråga. Haha. 

 


Du nämnde tidigare att du inte läser några bloggar själv.

– Nä. När jag var yngre så tyckte jag att Kissies blogg var bra, det tycker jag i och för sig fortfarande. Men jag jämför mig för mycket med andra och tycker att alla andra är så duktiga, har perfekta hem och vackra hår. Det gör mig stressad de där perfekta liven, även om deras verkligheter inte ser ut så på riktigt.

 

Du är ju väldigt öppen i din blogg och bjuder på dig själv. Finns det nåt som du inte skulle kunna skriva om..?

– Jag gör stor skillnad på privatliv och bloggen. Jag skulle aldrig skriva om min familj och vänner. Kärlek och sånt skriver jag inte om och privata grejer som skulle vara jobbiga för andra människor. Men jag bjussar gärna på mig själv.

 


Men du skrev om ditt uppbrott med Ludvig i somras. Hur kommer det sig?

– Ja, men Ludvig hade ju varit med på bloggen i två år och han var ett känt ansikte. Det skulle vara konstigt om han helt plötsligt inte fanns med. Så då blev det självklart att berätta det, men jag skrev aldrig varför det tog slut. Vi hade ju våra anledningar.

 


Hur ser er relation nu?

– Vi har inte setts sen vi gjorde slut i somras, men vi hörs en hel del. Vi är på väldigt bra terms faktiskt, jag har aldrig haft en så bra relation med ett ex. Jag har nog blivit vuxen. Haha.


Men då vill vi höra om de mindre vuxna sakerna. Vad är det konstigaste du har varit med om sen du var med i PH?

– En av de knäppaste grejerna var när Gunilla Persson slog mig inför hela svenska pressen. Det finns mycket grejer i den historien som inte har kommit fram. Det var en väldigt sjuk dag och folk trodde att det var iscensatt, men det var det inte.

 


Vad var det som hände?

– Det hände för att hon är tokig. Eller alltså, hon har både bra och dåliga sidor. Just den dagen var inte en bra dag för henne.


Har du sett tv-serien “För känd för kärlek”? Vem skulle du helst dejta där?

– Hmm, jag skulle inte vilja dejta nån av de killarna. De är inte min smak, men jag fick en mycket bättre bild av Mos än jag hade innan. Nu när man fick se lite om han mamma och så. Det är fint när folk är lite sårbara.

 

 

Finns det ingen annan svensk kändis som du har en crush på?

– Jag gillar ju långt hår, men jag tror inte att det finns nån. Jag är kär i Russel Brand, men det finns ingen sån i Sverige. Väl? Om det dyker upp nån sån snart då är jag först på tur.

 


Ålrajty. Jag håller ögonen öppna åt dig. Vi avslutar med tre saker om dig som de flesta inte vet...

– Jag får ont i händerna när jag är kissnödig. Alltså jätteont. 

– Jag har typ inget luktsinne. Vilket i och för sig kan vara väldigt praktiskt när man är ute på krogen.

– Jag har lite svårt för närhet, alltså när folk kramar och tar på mig. Jag blir helt stel. Jag vill inte ens krama mina kompisar ibland. Tycker att det är jobbigt när de tar på en. När det handlar om killar eller pojkvänner så får de ta på mig hur mycket som helst, men när en kompis lägger en hand på ens lår så tänker jag “va fan gör du?” Jag tycker att det är helt inappropriate när tjejkompisar skedar, det skulle jag ALDRIG GÖRA. På sin höjd skulle jag dela filt med en kompis.

 

Tack för bra snack!

Här hittar du Ainas blogg

 

 

Du kanske även vill läsa om varför Jossan Dahlberg började blogga på Blogg.se efter hon lämnat Modette. Eller vad Bloggkommentatorerna tycker att du ska göra om du vill lyckas med bloggen.

 

Gilla
Visa fler kategorier