Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Bloggaren tipsar: Så får du drömkroppen – fyra peppiga knep

blogg.se 27/05
Sluta jämföra dig med andra. Ser du en kändis på ett tidningsomslag så representerar det inte verkligheten. Bilden är troligen redigerad... Läs bloggarens peppiga lista.
1. SLUTA JÄMFÖRA DIG MED ANDRA

Du är vacker som du är, så varför se om du är större eller mindre? Vad säger en jämförelse med tjejen framför dig egentligen om dig? Ingenting.

 

2. TA REDA PÅ RIKTIG INFORMATION

Ser du en kändis i bikini på ett tidningsomslag, så googla upp personen efteråt. Ser hon verkligen ut så? Förmodligen inte. De där är bara redigerad bullshit och det är ingen idé att ens försöka se ut så – för det går inte. Ta reda på informationen bakom och gå sedan vidare. Vi vet ju att det inte är på riktigt.

 

3. KASTA VÅGEN.

Vågen säger ingenting om din kropp, den säger bara hur många kilon du väger. Du får alltså inte din drömkropp genom att väga dig. Lycka kommer inifrån och du duger precis som du är.

 

4. GÅ OCH PRATA MED NÅGON OM DINA KOMPLEX

Du ska inte behöva gå omkring och känna att du mår dåligt över din kropp. Då kan det vara bra att prata med någon, få kloka tankar kring dig själv och lära dig att se dig själv på ett nytt sätt. Allt kommer inifrån och därför så måste vi börja där. You rock!

 

Detta grymma inlägg publicerades först här

 

Håller du med?

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 

 

Gilla
Visa fler kategorier