Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Februaris 5 största klickisar

Blogg.se 02/03
Här har vi samlat de fem absolut mest klickade inläggen i februari och det är en blandad kompott må vi lova. En åt middag med en känd bloggare och en annan introducerade en ny potatisvariant....
Här är februaris heta lista med de inlägg som gick varmast under månaden. Har du missat något så får du nu chansen att komma ikapp.

1. "Om att gilla en fleecejacka" handlade om att som pojke eller flicka få gilla vilka färger eller disney-figurer som helst utan att behöva utstå mobbing i skolan. Ett ämne som engagerar många och som även berör många. 
2. Jag orkar knappt se på dessa... De ser ju så FRUKTANSVÄRT GODA UT. Nutellakakor alltså. Inte undra på att dessa blev så uppskattade och klickade förra månaden. Alla sprang väl till affären på studs för att baka dem?! Linn Jönsson ligger bakom inlägget. 

 


3. Räck upp en hand alla som Håkan Bråkan-mässigt älskar potatis! Hört talas om pommes-bites? Här har du ett recept värdigt att hamna i potatishimlen. Ericas meny levererade dessa läckerbitar i februari. Mums! 
4. Danne Johansson budade hem Musikhjälpens auktion om att få äta middag tillsammans med författaren och bloggaren Sandra Beijer. De åt hemgjord pizza och snackade om bland annat bloggar, musik och resor. Spännande grejer och ett mycket uppskattat inlägg.5. Anders Hallgren är hundpsykolog och författare till cirka 30 böcker om hundars beteende och problem. I hans blogg skrev han i början av februari ett inlägg om hur skadligt det är att rycka hundar i halsbanden. Det hela började när Barbro Börjesson sa i programmet "Gokväll" på tv att det inte var skadligt. Detta blev ett välklickat inlägg. 

 

 

Vilken av dessa inlägg gillade du mest?
 

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier