Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: SCANDINAVIAN WELLNESS

blogg.se 08/02
Anki utbildar sig till hälsocoach i Skövde och lägga upp fantastiska matbilder på sin blogg. I intervjun avslöjar hon både sitt och sin mans frikort samt vad hon brukar ta sig till med lite missförstådda djur!
Berätta om din blogg och hur det kommer sig att du skriver om just det här.

– Hej alla! Ja hur började egentligen detta? Bloggen är ju faktiskt väldigt ung. Jag gjorde första inlägget för fem månader sedan. Bloggen kom till när jag nyligen började kombinera två av mina stora intressen; hälsosam mat och fotografering. Jag ville skapa en blogg som jag själv letat efter, där det finns vackra bilder och där alla recept är glutenfria, utan raffinerat socker och med en hälsosam twist. Förmodligen var det mer personer som eftersökte en sådan blogg, för sedan gick allt väldigt fort och bloggen har fått väldigt mycket uppmärksamhet vilket jag är så otroligt glad, tacksam och ödmjuk för. Läs mer här.

 

 

Hur hämtar du inspiration till nya idéer?

– Helt ärligt talat får jag mycket inspiration av andra saker än just ”mat”. I mina recept återgår jag ofta till det ursprungliga, där renhet och respekt för naturen står i fokus. Skandinavien symboliserar allt detta och det är här jag finner inspiration i den avskalade och vackra enkelheten.

 

  

Vem är din mat-hjälte?

– Okej jag tror jag har tillräckligt hög coolhetsfaktor för kunna nämna min stora förebild Ernst Kirchsteiger! Jag fullkomligt avgudar Ernst! He’s the man, inom loppet av fem år ska vi ha något mysigt tv-projekt ihop!

 

Du har väldigt vackra bilder på din blogg! Bästa tipsen för att få läsarna att dregla?

– Mina recept kan se ganska avancerade ut, men ärligt talat är jag rätt lat och hatar när mat tar tid. Bra recept ska gå fort och vara lätt att laga. Så mitt tips är laga enkelt och lägg sedan ett par extra minuter på att dekorera vackert så tycker alla det ser super imponerade ut. Du kommer sjukt långt med färska blommor och örter.

 

 

När du inte lagar mat, vad sysslar du med då?

– Ha ha ja vad gör jag då? Äter någon annans lagade mat! Jag älskar mat! Jag gör gärna mysiga utflykter till något schyst gårdskafé. Sedan yogar jag en hel del och älskar att vara ute mycket med min hund Kenzo. Som alla andra svenskar älskar jag att fika.

 

Vad står högst upp på din bucket-list?

– Att jag inom ett år ska ha släppt en kokbok, med massa fantastiska bilder och recept. Ett längre mål är att jag vill gästa olika tv program och medverka i någon form av matlagning/mysprogram (Ernst, fatta vinken och ring mig). Jag hoppas också att snart bli klar med vårt nybygge där drömköket kommer att skapas. En stor dröm är att kunna försörja mig till stor del på bloggen i framtiden.

 

 

Berätta tre saker om dig som inget vet om.

1. Efter att ha ansett att yoga är urlöjligt, samt att träning måste innehålla minst en lårkaka och en skvätt blod, är jag nu en inbiten yogafantast och nästan vig.

2. Min familj kallar mig för Hagrid, från Harry Potter, då jag ofta råkar ta mig lite missförstådda djur hem.

3. Verkligen hatar, hatar navelludd! Så creepy! Varför och hur länge har den funnits där?

 

 

Gilla
Visa fler kategorier