Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN #mysafety

Veckans blogg: Madeleine Jonsson

Blogg.se 09/03

Madeleine är just nu en mammaledig akutsjuksköterska. Hon älskar sötsaker, brinner för mode och avslöjar att hon skissar sina egna klädesplagg när andan faller på. Läs hela intervjun med Madeleine här.

Vad skriver du om i din blogg?

– Jag skriver främst om mode och trender då det är något som jag verkligen brinner för. Det blir en hel del outfitinlägg där jag försöker inspirera andra med hjälp av min garderob och stil. Delar även med mig av glimtar från vardagen och just nu har det blivit en del inlägg från renoveringen av vårt hus som vi köpte i höstas och precis flyttat in i nu i slutet av januari.

 

 

Varför och när började du blogga?

– Jag började blogga i maj 2009, det var väl egentligen då jag fick upp ögonen för det här med bloggar och på riktigt började läsa andra bloggar. Kände att jag ville testa på det då jag tyckte att det verkade roligt. Så här nästan sju år senare tycker jag fortfarande att det är lika roligt, om inte roligare, så därför fortsätter jag skriva.

 

Hur ser en perfekt dag ut?

– Börjar med att få vakna med min sambo och dotter, ligga kvar i sängen och mysa och busa lite innan vi gör en god frukost som vi äter i lugn och ro. Sedan tar vi en långpromenad, äter lunch på något mysigt ställe på stan, leker med dottern, lagar en god middag i form av någon härlig gryta och avrundar dagen med ett glas vin i soffan och en film tillsammans med sambon.

 

 

Vilket är ditt bästa vardagstips?

– Att försöka ta vara på de små sakerna i livet. Att njuta av den tid då får med dina nära och kära om det så "bara" handlar om att få en timma i soffan med din partner eller att läsa den där boken för ditt barn innan läggning.

 

Har du någon favoritblogg och i så fall vilken/vilka?

– Jag läser många svenska modebloggar som Kenzas och Angelica Blick, men en favorit som inspirerar mig otroligt mycket är den amerikanska bloggerskan Somethingnavy.

 

 

Har du något mål med bloggen?

– Mitt mål är att nå ut till andra och försöka inspirera andra med min stil och mina tankar. Att få bloggen att växa och nå ut till så många som möjligt är något jag tycker skulle vara väldigt roligt och därför satsar jag en hel del på bloggen.

 

Vad stod det i den senaste kommentaren du fick på din blogg? 

"Supersnyggt!"

 

  

Vilken är din största dröm?

– Jag har alltid drömt om att få arbete med mode och trender på ett eller annat sätt. Jag har inte kommit dit än men vem vet, det kanske kommer slå in någon gång i framtiden. Man ska aldrig ge upp sina drömmar utan jobba för det man verkligen vill och brinner för!

 

Om du fick vara en kändis under en dag, vem skulle du vilja vara?

– Beyoncé. Tänk att få prova och leva som den fantastiska powerkvinnan, kan ju inte vara annat än häftigt?!

 

 

 

Berätta tre saker om dig som inget vet om.

1. Jag klarar max två dagar i sträck endast iklädd mjukiskläder och utan smink sen känner jag mig sunkig och vill sätta ihop en snygg outfit och göra i ordning mig. Ha, ha.

2. När andan faller på skissar jag gärna för mig själv, det blir oftast olika designer på klädesplagg och outfits.

3. Jag har en riktigt bred musiksmak och jag pendlar mycket mellan genrer. Ena dagen kan jag vara helt insnöad på hårdrock och heavy metal och andra dagen akustiska covers, så dottern får minst sagt en bredd musikupplevelse här hemma. Ha, ha.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier