Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Moa: Här är 5 olika typer som du GARANTERAT har sett på Instagram

Blogg.se 21/08
Alla känner vi en HumorHedda som alltid lägger upp snapchatfilter på IG och BakBritta som har en löjligt dyr rosa bakmaskin. Igenkänningsfaktor deluxe!

Du känner garanterat igen de här fem personerna. 

Alla har vi en HumorHedda som är bästa vän med Ben&Jerry.

Och en ModellMona som har en större följarskara än Sveriges befolkning och har fil. kand i posering.  

Källa

 

1. ModellMona

ModellMonas Instagramkonto är som ett uppslag av Sports Illustrated med inslag av valfri modetidning och tio lektioner i posering. ModellMonas följarskara är större än hela Sveriges befolkning och hon har lika många like-rekord som Norden har barrskog. ModellMonas läppar består av icke ekologiskt material och hennes ansiktsdrag är uppbyggda av lika delar hudceller, lika delar contouring. Underskatta aldrig ModellMona! Under lager av foundation och primer döljer det sig en varumärkesstrateg tillika affärskvinna av rang.

 

 

Källa


2. BakBritta 

BakBritta drar in en hel del deg på sitt konto! Kakdeg. På Brittas Instagram är bilderna så söta att uppdateringarna ständigt balanserar på gränsen till rotfyllning. I BakBrittas ugn gräddas alltid en bulle och hennes favoritavkomma är den rosa bakmaskinen som kostade en halv månadshyra. Just när du trodde att BakBritta inte kunde presentera sötare bakverk jag då levererar hon en chokladbollstårta med inslag av winerbröd och sju sorters kakor toppad med kolasås och grädde. Oj oj oj vad det gillas! I dubbel bemärkelse.

  

Källa

 

3. HumorHedda

HumorHeddas Instagramkonto är kryddat med skojfriska filmklipp och varje inlägg avslutas med en "punch line". Hedda publicerar bilder på tokiga skyltar, tokiga vänner, tokiga djur och sin tokiga mormor. Hon älskar snapchatfilter och tycker absolut att Instagram är en kanal där Snapchat bör interageras och spridas vidare. Heddas två bästa vänner heter Ben&Jerry och ja - det är även ett av hennes mest återkommande skämt.

 

 

Källa

 

4. InredningsIngrid

InredningsIngrid byter inredning i sin vita villa lika ofta som andra byter strumpor och hon kaklar om köket som vore det ett ledigt pussel en vardagkväll. I Ingrids hem samsas ljusstakar från Svenskt Tenn med doftljus från Voluspa och budgetprylar från H&M Home. Om HumorHedda publicerar foton på sin tokiga mormor, publicerar Ingrid foton på sin trendiga marmor. Faktum är att Ingrid ÄLSKAR marmor så mycket att hon funderar på att marmorera hela fasaden till den vita villan. Hon ska bara övertala "mannen" och "skatterna" först.

 

 Källa

 

5. RetroRebecca

RetroRebeccas värld är som ett härligt födelsedagspaket inslaget i tapeter av Josef Frank - här är allt ett så kallat Instagram moment. Rebecca lever i symbios med sin mobilkamera och foton på egenodlad sallad, barn i motljus och vimplar i pastellnyans varvas med bärtoppad chiagröt förevigad ovanifrån. RetroRebeccas hem vilar på en bädd av trendiga växter och är inrett med stringhyllor, loppisfynd och allt ur Lagerhaus senaste sortiment.

 

 / Moa, Spiderchick

Du hittar hennes blogg här 

 

 

Känner du igen dessa typer på Instagam?


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Gilla
Visa fler kategorier