Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Tips: Vår favvo DIY-bloggare just nu

blogg.se 09/11
Hon är tjejen som kör sitt eget race, som växlar innehåll i bloggen med allt från smarta DIY-tips och pyssel till fototips och goda recept. Sandra är Veckans blogg och vi har ställt en massa frågor till henne.

Berätta lite om dig själv, vem är Sandra?
– Sandra är en kreativ finlandssvensk själ som är nära till skratt och stora drömmar. Hon studerar till Speciallärare men i hemlighet vill hon helst ha möjligheten att jobba med bloggen Sandramarias.com på heltid. Hon älskar choklad och Pinterest (och fästmannen förstås) och brinner för att ”göra själv” och inspirera andra.


När började du blogga och vad handlar din blogg om?

– Jag har bloggat så länge jag kan minnas, min första blogg startade jag som 14-åring men den var inte speciellt seriös. Sandramarias blogg startade jag i september 2014 och där bloggar jag om allt det jag gillar mest; mina DIY-projekt, favoritrecept, lite inredning, lite skönhet och en massa massa bilder! Under den senaste tiden har jag också delat med mig av en del tips för både nya och gamla bloggare och i arktivet hittas även lite goda råd för gymnasieelever. Jag gillar att hjälpa andra och dela med mig av mina erfarenheter och saker jag lärt mig under åren.


Hur hittar du inspiration till dina DIY-projekt?

– Jag hittar en massa inspiration på Pinterest, men även när jag är ute och fönstershoppar. Ibland händer det att jag helt enkelt bara vill pyssla något och ser på det jag har i mina lådor, blir inspirerad och slänger ihop något.


Vilka tycker du är de bästa pysselsakerna som du gjort?
– Det är nog en så färsk grej att ingen sett den ännu - en liten kameraväska som jag sytt. Den kommer nog dyka upp på bloggen inom en snar framtid!


Du fotar ju också en del, är du en självlärd fotograf och vad fotar du helst?
– Ja, jag är helt självlärd. Ända sedan jag köpte min första systemkamera för ett antal år sedan så har jag läst fotobloggar, kollat YouTube-klipp och misslyckats en hel massa gånger. Man lär sig bäst genom försök och misslyckanden. Jag är absolut inte fullärd ännu utan lär mig mer och mer varje gång jag plockar fram kameran. Men att följa med sin egen utvecklingsresa är ju så inspirerande i sig själv! Jag gillar matfotografering bäst. Det är så roligt att ta fram olika rekvisita och styla och se hur fint resultatet blir i efterhand! Kanske det är en av orsakerna till att det blivit en hel del mat och recept på bloggen nu den senaste tiden? Jag skulle ändå jättegärna fota mera modellbilder också för att få öva på det!

Vilka är dina favoritbloggar och varför?

Elin Kero - En jätteinspirerande kvinna och super duktig fotograf!
Janni Delér - Hon delar med sig av underbart härliga bilder och har verkligen intressant blogg!
Camilla, Caisa K - En väldigt inspirerande Finlandssvensk kvinna med jätte snygga inredningbilder.

Berätta tre saker om dig själv som de flesta inte känner till 

– Jag är egentligen rätt stökig även om jag försöker hålla ordning och jag kanske ser väldigt organiserad ut på bloggen.
– Jag har aldrig smakat alkohol.
– Jag tycker om att vara för mig själv – då släpper jag loss och dansar och sjunger högt för mig själv. Det är också då som mitt kreativa jag kommer fram.


HÄR HITTAR DU HENNES BLOGG



Gilla
Visa fler kategorier