Vi har snackat lite med Elin som berättar att hon är en frukostfanatiker, hennes kärlek till sin kamelfärgade kappa och att hon ångrar att hon hakade på piratbyxor-trenden.

Veckans blogg: Fashion by Elin 

Publicerad 09 mar 2015, 16:02
Mode & skönhet

 

1. Hur länge har du bloggat? 
– Jag startade bloggen 2009 när jag slutade grundskolan, men det var först efter jag tog studenten i maj 2012 som jag började bli mer seriös med bloggen. Jag skulle säga att jag har bloggat aktivt i snart tre år! Har alltid varit en kreativ person och älskar kläder vilket drev mig att börja blogga. Jag följer inte så många bloggar slaviskt, men brukar spana in Instagram och Lookbook för att få inspiration!

2. Vad är det första du gör på morgonen när du slår upp ögonen?
– Det första jag gör är nog att titta mobilen, ha, ha. Sedan sätter jag in ett par fräscha dagslinser och gör en rejäl frukost. Jag är en äkta frukostfanatiker.

3. Några märkliga fobier?
– Jag är galet rädd för spindlar, men det är en vanligt förekommande fobi. Annars är jag väldigt nojig när det kommer till parkeringslappar. När jag parkerat bilen och lagt en biljett i framrutan måste jag ta kort på den för att vara säker på att den faktiskt är där. Ha, ha.

4. Vad var det senaste sms:et du skickade och till vem?
– Det var till en vän som jag inte träffat på länge som jag ville höra läget med! 

5. Vilket är ditt favvoplagg just nu?
– Det är utan tvekan min kamelfärgade kappa från Chicy.

6. Hur kommer vårens mode att se ut, något måste-ha-plagg som du har spanat in redan?
– Som alltid innebär vår mer pasteller och starka färger. Jag brukar inte följa trender slaviskt men har redan köpt mig ett par svarta, vida byxor som jag kommer att använda flitigt. Annars ser jag fram emot att bära mer färg än vad jag gör nu!


7. Någon trend som du hakade på som du ångrar i dag?
– Hm, minns ni när tightsen skulle sluta mitt på vaden? Eller piratbyxorna? Varken snyggt eller smickrande för benen, haha.

8. Tre saker du inte klarar dig utan..?
– Kamera, mobil och datorn om du menar saker, ha, ha. Annars slår ju min familj och mina vänner snäppet högre!

9. Någon last, typ popcornälskare?
– Jag har många laster. Vilken ska jag välja? Jag älskar salt. Kan klara mig utan socker, ja förutom choklad och lite annat såklart, men inte salt. Det är det godaste som finns. Västkustchips är en favorit, testa. 


10. Favoritmaträtt?
– Oj, finns så mycket god mat! Just nu har jag en dille på krämiga pastarätter med svamp och mycket grädde. Jag äter inget annat kött än kyckling så lagar mycket vegetariskt. Annars är ju sushi min absoluta favoriträtt.

Här hittar du Elins blogg.