Vi har tagit ett snack med skönhetsbloggaren och Youtube-tjejen Anty.

Anty är nominerad till Årets Youtube-kanal

Publicerad 02 mar 2015, 13:55
Mode & skönhet

Just nu är Finest Award-röstningen i full gång. En av de nominerade i Youtube-kategorien är Anty. Vi kör fem snabba frågor till skönhetsgurun.

 

1. Du har blivit nominerad till Årets Youtube-kanal. Grattis! Hur känns det?
– Tack, det känns enormt kul och hedrande. Jag kan inte beskriva hur fantatsiskt det känns att folk tror på mig och stöttar mitt Youtubande.

 

 

2. Vart var du när du fick reda på att du blev nominerad, hur reagerade du?
– Jag var på jobbet faktiskt, när jag såg att jag fått en kommentar att jag blivit nominerad sprang jag till en kollega med ett stort leende och berättade det. Skuttade runt lite och log för mig själv resten av dagen!

 

3. Vem tror du kommer att vinna?
– Svårt att svara på, självklart hoppas jag på en vinst men blir minst lika glad om någon av mina homegirls Keela eller Therese tar hem vinsten. För mig är det en vinst att bara vara nominerad.

 

4. För de som inte följer dig på Youtube, berätta lite om dina videos…
– Jag har ju en skönhetskanal, så mycket smink visas och skönhet diskuteras i olika format. Jag har dock en väldigt personlig kanal så allt jag gör görs med en stor touch av min personlighet.

 

 

5. Varför tror du att din Youtube-kanal har blivit så populär?
– Just av den anledningen att jag bjuder på mig själv så tror jag att folk stannar kvar på min kanal. Jag vill att de som tittar ska känna att det känner mig och att det får en relation till mig som driver kanalen och just de tror jag att jag lyckats rätt bra med.

 

Här kan du rösta på Anty

 

Hennes blogg hittar du här, vill du följa henne på Insta - hon finns här, och här är hennes Youtube-kanal