Veckans blogg: Clara Ringqvist

Publicerad 08 apr 2015, 15:00
Mode & skönhet Vi har ställt 10 frågor till bloggaren Clara Ringqvist.
Du har väl inte missat hennes supersnygga blogg? 
Gå in och kika. Ja, efter att du har läst klart intervjun. Såklart. 

 

1. Hur länge har du bloggat?
– I snart fem år. Wow, är det så länge!? Bloggen startades för att jag ville ha någonstans att ta vägen med mitt fotointresse. Sedan har den allt eftersom utvecklats i takt med att jag blivit äldre skulle jag tro!

 

2. Vilka bloggar följer du?
– Jag själv kikar gärna in hos Mira och Thilda, Lisa Olsson, Angelica Swanström, STIL-bloggarna här på Blogg.se och de "gamla rävarna" Angelica Blick och Kenza.

 

3. Vad är det första du gör på morgonen när du slår upp ögonen?
– Tänker "jag borde lagt mig tidigare". Dumt tankemönster jag kommit in i. Borde istället börja mina mornar med att tänka "gud vad pigg jag är!". Vill vara en morgonmänniska och försöker, men jag är en trött sådan..

 

4. Har du några märkliga fobier?
– Jag tror faktiskt inte det. Det är nog mer dåliga vanor jag har. Som att övertvätta händerna och tidsoptimist, men börjar bli så mycket bättre på att planera tiden, tack och lov.

 

5. Vilket är ditt favvoplagg?
– Jeansskjortan och mitt nya skärp från Hunkydory.

 

6. Så.. Vårens mode. Något måste-ha-plagg?
– Mocka, jeans och jordnära färger ihop med blåa toner. Har redan spanat in de perfekta kakigröna byxorna. Jag är svag för allt som är inka och bohem. 

7. Någon trend som du hakade på som du ångrar i dag?
– Hmm. Vi har nog alla haft eller har en kärlek till Converse. Men det var ett år jag och många fler var fast beslutna att de skulle sitta på även under vintertid. Tyckte då det var himla snyggt och bra att sätta raggsockar i skorna. Något jag i dag ångrar. Inte minst för att jag förfrös fötterna varje dag jag skulle till skolan. Aldrig igen!

 

8. Tre saker du inte klarar dig utan…
– Vårt sommarställe i Skåne, te och choklad – bästa kombon, varma och gosiga filtar.

9. Någon last?
– Goda stora frukostar och bruncher är bland det bästa jag vet. Annars måste jag säga att jag är svag för bullar eller fika i allmänhet.

 

10. Favoritmaträtt?
– Sushi och en riktigt stenugnsbakad pizza. Jag kan ta båda nu tack!

 

Claras härliga blogg hittar du här