Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Erika tipsar - såhär gör du ditt hem personligt

blogg.se 23/05
I veckans blogg får ni träffa Erika Tunroth som gillar att pyssla med allt som har med hemmet att göra. Hon avlöjar också sitt bästa knep för att varva ner när det är lite kaosigt.

Förutom att tipsa om inredning och dela med sig av enkla DIY, bjuder Erika på härliga ögonblick från sin vardag på landet. Men också om de återkommande missfallen och längtan efter ett syskon till sonen Arvid.


1. Berätta lite om dig. Vem är du?

– Jag bor tillsammans med min man och snart fyraåriga son på landet strax utanför Växjö. Jobbar som koordinator på en tandvårdsklinik och gillar inredning, DIY, träning, fota och att baka.


Erika tillsammans med sonen Arvid, som numera är en riktig hejare på att köra gräsklippare.


2. Vilket spännande yrke. Vad får man läsa om på din blogg?

– En salig blandning! Familjeliv, inredning, mycket DIY, lite mode, mat- och bak och så en del om ofrivillig barnlöshet och återkommande missfall.


3. Jag har fått känslan av att du är väldigt pysslig av dig, speciellt när det kommer till inredning. Vad är dina bästa tips för ett hemtrevligt hem?

– Oh denna frågan är så svår tycker jag! Hade jag varit utbildad inom inredning så hade jag säkert haft de rätta svaren, haha. Mina bästa tips är helt enkelt att ta fram sådant man gillar i inredningen. Man behöver inte följa en viss linje utan ett hem ska spegla ens personlighet tycker jag. Och så behöver man inte ha alla dyra originalprylar. Det finns väldigt fina kopior med.


I huset som ligger i byn Gransholm bjuds det på många härliga stunder och projekt, både ute som inne.


4. Det ska jag defintivt kika efter. Vad var det som fick dig att börja blogga?

– Jag har bloggat i åtta år och först och främst var det för att mina vänner och min familj skulle kunna läsa om vad jag har för mig. Nu skriver jag mer för min egna skull även om det såklart är väldigt roligt att fler och fler hittar hit.


5. Fler besökare är alltid kul! Vilka är dina tre populäraste inlägg?

– Det är nog när jag bestämde mig för att ha en nyttig månad, när och hur jag tog min blogg till mer än bara en hobby och inlägget om mitt missfall.


6. Till sist, nämn fyra saker som inte så många vet om dig?

– Om jag har det kaosigt i huvudet så brukar jag städa. Mår såå mycket bättre efteråt! Det får gärna vara stökigt men INTE dammigt!


– Jag tror på det övernaturliga och har spått mig hos spådam flera gånger. Ser det som vägledning.


– Drabbas av lätta tvångstankar under stress. Inga allvarliga sådana men typ "kommer det en röd bil nu så kommer nåt hända" haha. Någon som känner igen sig?


– Blev en gång utslängd från ett uteställe efter att ha puttat till en kille som slog en killkompis till mig. Jag fick blåmärken av vakternas händer runt mina armar. Skrattar åt det idag!


Tack Erika för dina härliga svar! Hennes blogg hittar ni här.



DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier