Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Johanna: Svenska gubbar kastar skjortan fortare än vi hinner säga ”sommar”

blogg.se 28/05

Johanna Kajson är bland de första som går med bara ben när värmen kommer, men är tydlig med att det finns gränser för hur man ska gå klädd. Hon uppmanar alla män att ta på sig en tröja när de går i butiker!

Med sommaren kommer dagar vid stranden och ljumna grillkvällar.

Tyvärr innebär inte värmen och ledigheten bara härligheter.

Med sommaren kommer även barbröstade män som svettas vid ditt frukostbröd.

 

Johanna: Så kom sommaren äntligen till slut och svenskarna kastar både strumporna och tröjan på en sekund så fort solens strålar börjar värma lite.

 

Helt plötsligt dyker de upp överallt, de där barbröstade männen som absolut ska sitta på fiket och äta glass utan tröja. Alla män som går och handlar i mataffären eller till och med gå på stan i bara shortsen med t-shirten i handen. VARFÖR?

 

 

Jag förstår verkligen att det kan bli varmt och jag är den första som vill ha bara ben redan i mars när första vårstrimman kommer och ger lite hopp om värme.

 

Det ÄR nämligen befriande när man äntligen får ”kasta kläderna”, framförallt som svensk efter ett mörkt och kallt vinterhalvår och den där eviga längtan efter sommaren börjar näras.

 

MEN, jag undrar om man ser några barbröstade kvinnor eller ens med enbart BH eller bikinitopp som strosar omkring vid brödhyllorna eller mejeriprodukterna och handlar en varm sommardag?

 

Nej, det gör man ju inte för halvnäck eller näck tycker jag man kan vara på stranden, vid en sjö eller i en park. Men där går väl ändå gränsen?

 

 

HUR svårt kan det egentligen vara att ta på sig sin tröja när man ska svänga in och handla något?

 

Det tar inte mer än 3 sekunder och du kan faktiskt ta av dig den igen när du återvänder till din blårandiga strandhandduk som är noga utplacerad bredvid sommarboken eller en kall öl.

 

Oavsett om du är en ung kille med kepsen bakochfram, en vältränad solbränd man med Ray-Bansolglasögon och välpolerad frisyr eller en äldre man med lite (eller mycket) kagge, så är jag rätt säker på att ingen vill se din torso, mage eller bröst när de är bland livsmedel eller på stan för att shoppa kläder och skor.

 

 

Man blir inte inspirerad, man blir förvånad och lite lätt provocerad – eller jävligt provocerad ibland! Hand upp alla som håller med mig?

 

Okej, så om det är 30 grader varmt, vindstilla och man känner sig lite ofräsch och att man kanske svettar ner sin skjorta eller tröja om man tar på sig den, men då ska jag tala om för dig att det är värre att gå halvnäck och välja chipspåse än att du behöver lägga din älskade tröja i tvätten när du kommer hem.

 

Återigen: SÅ jobbigt är det inte! Men det är jobbig för mig att fundera på om din svettdroppe har nuddat mitt morgonbröd.

 

RESPEKT! Okej?

 

/Johanna Kajson.

 

Du hittar hennes blogg här

 

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier