Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

ERA BÄSTA OUTFITS VECKA 25!

blogg.se 25/06
Vilka fashionistas vi har på blogg.se! Klicka in här för att se de fem som valdes denna vecka, bli inspirerade och få idéer för dina egna kommande outfits.

Tack för alla supersnygga outfits ni skickat till oss denna vecka. 

Det var svårt att välja men här är fem vi gillade mycket!

Om just din outfit inte kom med denna vecka så fortsätt ändå skicka in, det här konceptet kommer fortsätta.

 

De första två är Isabelle (till vänster) som har en helt fantastisk färg på sin topp! Det är så snyggt att lyfta en relativt basic outfit med en glad färg. Till höger står Ingrid med en look som ser sådär härligt avslappnad ut men ändå är så snygg!

 

 

Här nedan är två riktigt snygga till. Louise är så ball att vi nästan går av. Hon har alltid någon ny spännande kombination och vi imponeras verkligen av att hon alltid får till det. Matilda till höger är likaså en ständig klädinspiration. Vi vill kopiera hela hennes garderob rätt av, så stilsäker!

 

 

Sist ut denna vecka är Karin som visar att svart inte alls måste vara tråkigt! Detaljen med en bar axel gör också hela looken mer festlig. Snyggt!

 

 

Nästa vecka fortsätter vi såklart med fem nya. Fortsätt mer än gärna att maila in era bilder eller inläggslänkar till era senaste outfits. Vi håller också utkik i era bloggar för att inte missa något härligt!

 

Förutom outfits kan ni även skicka inlägg som ni önskar få delade till vår redaktionsmail.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier