Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Bloggkommentatorerna: Om man satsar på att bli stor och känd så måste man ha en speciell nisch

blogg.se 16/01
Bloggkommentatorerna (Mia och Anna-Maria) har flyttat över till Blogg.se och vi kunde inte vara gladare över detta. Vi har tagit ett litet snack med tjejerna bakom succébloggen.

Hej och välkomna. Vi tycker att det är superkul att ni är tillbaka här på Blogg.se Hur kommer det sig att ni flyttade till oss?

– Vi har bloggat på Stureplan i åtta år och nu när den sidan upphör så känns det naturligt för oss att komma tillbaka till blogg.se där vi en gång startade.

 

Jätteroligt, verkligen. Det var på årsdagen som ni flyttade tillbaka till oss. När var det som ni började att blogga?

– 12 januari 2008.

 

Åtta år sen. Tiden går fort. Trodde ni någonsin att det skulle bli en så stor hit?

– Ja, annars hade vi inte startat bloggen. Vi hoppades att det skulle bli stort, eftersom vi hade en bra idé. 2008 hade man en känsla av att bloggande kunde leda till vad som helst.

 

Och det har ju onekligen gått bra för er. Ni har ju bloggat väldigt länge - hur har bloggen förändrats genom åren?

– Vi har blivit mildare i vår kritik. I början stod vi på läsarnas sida, mot de stora bloggarna, men i takt med att vi växte förstod vi vidden av det näthat som bloggare utsätts för. Vi försöker att vara balanserade.

 

Vilket är ert största scoop på bloggen som fått störst genomslagskraft?

– Vi har inga scoop, för vi gräver inte upp hemligheter om folk. Men alla typer av bråk och debatter engagerar. Vår peak i statistiken var när Blondinbella födde barn.

Vilka bloggare följer ni?

– Vi följer Trendenser, Spiderchick, Nicole Rydén, Lchf-ingenjören, Josefin Dahlberg, Colorelle och många fler.

Har ni några bloggtips till nya bloggare?

– Om man satsar på att bli stor och känd så måste man ha en speciell nisch, vara genomtänkt och ha tålamod. Men om man bara bloggar för sin egen skull så ska man bara göra det man själv tycker är kul, och tänka på att enbart publicera sånt man kan stå för.

Slutligen: Berätta tre saker om er som de flesta kanske inte vet…

1. Innan vi började blogga så jagade vi kändisar ihop. Vi hade en lista över kändisar vi ville se och vi prickade av dem en efter en.

2. Vi träffas tyvärr inte så ofta, men skickar sms till varandra varje dag. Ofta skärmdumpar från folks bloggar och instagram.

3. Vi har bara satt vår fot på Stureplan två gånger och då i samband med blogg-tillställningar. Annars håller vi till i Åsa, söder om Göteborg.

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 
Gilla
Visa fler kategorier