Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vi har släppt (ännu) ett nytt designtema – för alla – yey!

blogg.se 15/02
Japp, vi vet att det bara var några veckor sen vi släppte gratistemat Viral Queen, men vi tycker att ni är värda ännu en fräsch designmall: Power mom!

Är du sugen på att ge din blogg ett ansiktslyft? 

Kika in på vårt senaste designtema Power Mom

Det är en ren design med stort fokus på snygga bilder.

 

 

Det nya temat heter "Power Mom" och har en avskalad design utan plottriga sidobars – för att ge fullt fokus på fina fotografier. Passar perfekt för alla bloggare som lägger det där lilla extra på att leverera krispiga och fina bilder till bloggen.


Självklart har den dela-knappar som gör det enkelt att sprida blogginlägg på Facebook och Twitter. Som vanligt så kan du bestämma vilka färger, typsnitt och bakgrundsbilder du vill ha. Och header. Såklart. 



Ja just det. Temat är responsivt så det ser likadant ut i mobilen som på datorn, vilket många av våra bloggare har önskat.  



Nu är du sugen på att se hur det nya temat ser ut? Absolut, vi ska inte hålla dig på sträckbänken. Gå in här och kika här vetja. Om Power Mom inte passar så kanske Viral Queen med sidobar är mer din väska? Eller om du är intresserad av ha samma design som Josefin Dahlberg. Hon har valt Sweet Vanilla

 

För att byta design på bloggen gör du så här: 

1. Logga in på din blogg

2. Klicka på kugghjulet, sedan på design

3. Högst upp till vänster står det "byt tema"

4. Här kan du smygtitta hur din blogg skulle se ut med andra designteman, när du har bestämt dig så klickar du på temats bild och godkänner att byta design. 

Klart!

 

 

 

Har du frågor? Mejla vår supertrevliga kundtjänst här

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier