Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Urban Gloss – det nya hudvårdsmärket som vill peppa tjejer

Urban Gloss 20/08
Vi bara älskar när tjejer gör business och vågar köra sin grej! Det gör även det nya hudvårdsmärket Urban Gloss.

Nyligen lanserades Urban Gloss, ett nytt hudvårdsmärke som bloggaren och sociala medie-profilen Josefin Dahlberg har varit med och tagit fram.

 

Urban Gloss riktar sig till coola brudar som har mycket på gång, och som vill ha en enkel men effektiv hudvårdsrutin. De vill också genom sina hudvårdsprodukter boosta och peppa tjejer till att våga satsa på sina drömmar, tro på sig själva och rocka sin personliga stil.

 

– Urban Gloss vill uppmuntra tjejer till att köra sin egen grej och framhäva det man har istället för att förändra, säger Josefin Dahlberg. 

 

Serien består av fem produkter: en rengöring, en kombinerad dag- och nattkräm, en ansiktsmask, ett serum och ett läppbalsam (som fungerar för både läppar, händer och nagelband). 

 

Vi på Blogg.se har bland annat fått testa Magic Mask och den lever verkligen upp till sitt namn. Det är en skön lermask som lämnar huden mjuk och len efteråt.

 

 

Urban Gloss som varumärke känns peppigt, nytt och andas girl power, dessutom tar de avstånd från djurtester – det gillar vi!

 

Är du en hudvårdsjunkie, eller söker du helt enkelt bara efter en ny hudvårdsrutin? Spana in Urban Gloss! Här kan du läsa mer om varumärket och produkterna.

 

Darling, glöm inte att följa @urban.gloss på instagram för massa härlig beautyinspo, och dela dina bilder på #urbangloss!

 

/ Isabelle Burlin

Gilla
Visa fler kategorier