Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 7 snabba middagar till hela veckan – för dig som behöver inspiration 

Matilda Danielsson 03/10
Att komma på sju olika och helst enkla maträtter varje vecka är inte lätt. Matbloggaren Jessica delar här med sig av massor med middagstips till hela veckans middagar!

Tycker du det är jobbigt att komma på vad du ska äta till middag?

Matbloggaren Jessica hjälper dig med grymma och snabba matsedlar.

Varför inte testa en varm smörgåstårta?

 

 

Måndag: Enchiladas med kyckling

Vad sägs om mexikansk middag i form av enchiladas fyllda med kryddig kyckling. Serveras den med gräddfil och en färgglad sallad vid sidan om. 

 

 

Tisdag: Tomat- och risonigratäng

En riktig favorit här hemma är krämig, tomatig pastagratäng. Den passar att servera till vilken grillmiddag som helst. Fungerar lika bra till grillat kött, kyckling eller som vegetarisk middag i all sin smaskiga enkelhet!

 

 

Onsdag: Asiatisk kycklingfärs med nudlar

Vad sägs om en värmande rätt som samtidigt är väldigt lätt – både att laga och äta. Ja, det är ju trots allt officiellt höst nu och den värmande maten gör ett återtåg på matbordet. 

 

  

Torsdag: Dragonfisk

Sej är en favoritfisk, men om du har en annan favvo så använd den. Det viktigaste är att fullkomligt dränka den i dragon och middagen är en succé!

 

 

Fredag: Majsgratinerad korvgratäng

Majsgratinering passar väldigt bra till alla former av rotfrukts- eller grönsaksgratänger. Ett lite smalare alternativ till ost eller bechamelsås. Istället för att toppa gratängen med den traditonella osten så täcker man istället med ett majstäcke! 

 

 

Lördag: Varm smörgåstårta med bacon

När det är lördag så kan det väl kanske passa med något lite "festligare" till middag. Eller vad sägs om en smarrig smörgåstårta? Och inte vilken smörgåstårta som helst utan om en varm sådan faktiskt!

 

 

Söndag: Fläskgryta med grönpeppar

Har du längtat efter grytor? Mumsiga, värmade, mustiga grytor... Här är en liten enkel gryta med fläskkött och grönpeppar tillsammans i en härlig symbios.

 

 

/Jessica

Recepten är tagna från Jessicas blogg

 

Blev du sugen på någon av Jessicas maträtter?
 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier