Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Inga pengar kvar på lönen? Här är 7 billiga och enkla middagar för hela veckan

Matilda Danielsson 17/10
Att komma på vad man ska äta till middag är inte alltid så enkelt. När det dessutom ekar tomt i plånboken blir saken inte lättare. Här är sju enkla tips på billiga och enkla rätter!

Gott, lättlagat och billigt. 

Här delar matbloggarna Jessica och Camilla med sig av sina bästa tips för oss med tunna plånböcker.

En pizzarulle är ju aldrig fel. 

 

1. Thaigrön currykyckling med nudlar

Krämig basilikakyckling med pasta är en lifesaver, då det går av bara farten att tillaga den och det är galet gott dessutom! Här tillsammnans en riktigt krämig kycklingsås med basilika och parmesanost.

 

 

2. Pizzarulle

En riktig god to-go lunch med kalkonpålägg strimlad i skivor, färsk basilika och riven mozarella. Toppen om du är på språng eller bara vill slänga i dig något gött och enkelt. 

3. Kycklingpasta med soltorkade tomater

Det här är en av de allra godaste pastasåser någonsin. En riktigt krämig sås med smak av soltorkade tomater och färsk spenat. Sååå smarrigt. 

 

 

4. Tacopaj

Taco i all ära, men släng ihop det med en paj och det blir magi. Det här receptet räcker för cirka 6 personer så antingen blir du världens mest populära granne/kollega/kompis och bjuckar – eller så är det lunchlåda för hela veckan. Your choice.  

 

5. Yakiniku med morötter och sesamfrön

Kan man tillaga en riktigt god köttmiddag på 15 minuter? Absout! Yakiniku är biffwok med rena, japanska smaker som går supersnabbt att få på bordet.

 

 

6. Vegansk linssoppa

Riktigt god och snabb att göra, plus nyttig, vegansk och du behöver bara tre ingredienser vilket gör denna rätt superbillig. Perfekt!

 

 

7. Korv- och äppelgryta

Detta är en rätt som både barn och vuxna uppskattar. Falukorv kan lätt piffas upp med en god och snabblagad så som här där den kombineras med smarriga äpplen. 

 

 

 

 

Vilket recept tror du blir din nya favorit?
 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier