Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

I tisdags kom äntligen dottern – stort grattis till nyblivna mamman Anna Wii

blogg.se 26/10
Efter många år av oönskad barnlöshet har äntligen Anna Wii blivit gravid. Nu har lilla dottern kommit och lyckan är total. Läs intervju med den lyckliga nyblivna mamman här.

Efter en ganska smärtsam igångsättning kom äntligen Anna Wii och hennes mans lilla dotter Cornelia. 

"Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att föda utan nåt starkare (än sterila kvaddar och lustgas) men med världens bästa barnmorska och man så gick det bra" skriver Anna på sin blogg

Vi har tagit ett kort snack med den nyblivna och överlyckliga mamman. 

 

  

Stoooort grattis Anna. Nu är Cornelia äntligen här. Hur var graviditeten?

– Graviditeten var fysiskt väldigt jobbig då jag mådde illa under hela tiden men psykiskt mådde jag bra fram till vecka 40. Är dock värt varenda dag att må illa när man sedan får sån fin belöning!

 

Det kan jag verkligen förstå. Var det något som var annorlunda än vad du hade tänkt dig?

– Ja jättemycket! Jag trodde att själva graviditeten skulle vara mer "rosenskimrande" och att man skulle uppskatta mat och sånt mer men det är ju väldigt individuellt. Är ändå väldigt nöjd med min graviditet då jag fått må bra rent mentalt och vuxit väldigt mycket som både mamma och människa.

 

 

Kul att höra. Hur mår du nu efter förlossningen?

– Jag mår jättebra! Har inte behövt ta en värktablett och har fått sån energi efter att ha fått träffa vår lilla tjej så jag svävar på moln. Känns som att det inte finns några problem i världen just nu. Ha, ha.

Hur känns det att äntligen vara mamma?

– Det är den mest fantastiska känslan jag någonsin känt och direkt jag fick henne på bröstet var hon "min" och jag hennes. Jag var lite orolig att jag kanske skulle ha svårt att knyta an men vi är som bästa kompisar redan och hon verkar tycka väldigt mycket om både mamma och pappa.

 

Tack för snacket Anna och ett stort grattis en gång till!  

 


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier