Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg Scandinavian Wellnes: Jag dreglar av choklad

Matilda Danielsson 24/10
"Jag dreglar som Homer Simpson när jag ser något som verkar innehålla det minsta spår av choklad... Åh just det ja, samma sak gäller sötpotatis..."

Hej, Ann-Catrin! Du är ju en ny Everyday-bloggare hos oss. Vad skulle du säga att du främst bloggar om?

– På Scandinavian Wellness bloggar jag om min vardag som kreativ och fotoälskande mamma och mina intressen för hälsa och wellness, samt hur man kan leva mer miljösnällt och i harmoni med naturen. Jag delar bland annat med sig av recept på hemmagjorda hudvårdsprodukter, glutenfria och nyttiga bakverk, miljövänliga tips och bilder från vackra Skandinavien.

 

 

Det låter ju helt ljuvligt. Du skriver mycket om paleo, raw food osv. Äter du jämt nyttigt eller hittar man dig med en stor skål lösgodis i famnen om man skulle göra stickbesök på en lördagskväll kl 21.02?

– Haha det kan man absolut göra! Jag hatar förbud och älskar ostbågar och rödvin alldeles för mycket! Jag lever efter 80-20% regeln, att äta ren och nyttigt mat till 80 % och då gör de övriga 20 % ingens större skillnad. Livet ska njutas,jag är så ”over” alla skittrista dieter som i längden är omöjliga att hålla.

 

Raw-cashewbollar med citron, kokos och vanilj

 


När började du blogga och vad fick dig att börja?

– Scandinavianwellness.nu skapades för lite mer än ett år sedan när jag började kombinera två av mina stora intressen: hälsosam mat och fotografering. Efter ett tag kände jag att jag även ville visa lite mer av min vardag som blivande mamma och mina stora intressen för hälsa och wellness och naturlig och ekologisk livsstil. För mig ger bloggen verkligen utlopp för min kreativitet, passion och personlighet och jag hoppas det kommer fram i mina bilder.

 


Det märks verkligen i dina bilder! Hur kommer det sig att du valde just blogg.se?

– Jag har alltid varit väldigt nöjd med blogg.se. Bland annat gillar jag hur enkelt det som nybörjare är att börja blogga, med snygga designer och lättförståelig arbetsyta. För det andra så tycker jag även att ni på blogg.se är bra på att lyfta väldigt olika kända/mindre kända bloggare där man kan hitta massa av ny inspiration. Blogg.se känns lite som en stor familj – varm, trygg och mysig!

 

Absolut, vi är en familj här – och du är mycket välkommen! Hur känns det att nu dessutom vara Everyday-bloggare?

– Det känns fantastiskt roligt! Superkul att få vara en del av familjen! Det känns lite som en nystart igen och jag har fått massor av energi och inspiration på kommande inlägg och DIY tutorials. Längre fram kommer ni även kunna ta del av nya spännande videos, så håll utskick på bloggen.



Så spännande! Vilka bloggare följer du och varför?

1. Green Kitchen Stories
– Här finns otroligt bra nytänkande recept som alla är av ”plant based food”. 

 

2. Evelinas ekologiska
– Bilderna här är alltid otroligt vackra, bloggen fokuserar på hur man kan leva mer miljösnällt och naturligt. 

 

3. Alla kollegor på Everyday

– Jag tycker mycket om att gå in och läsa nya inlägg om vad de andra bloggarna på My every day har hitta på den senaste tiden. Själva startsidan på Everyday är bra utformat då man enkelt kan se när aktuella inlägg kommer ut. Här brukar jag scrolla runt och läsa i flera timmar på kvällarna. 

 

En lyxig och het morotssoppa!

 

Vilka inlägg får vi som läsare absolut inte missa på din blogg?

 


Tre saker om dig som de flesta inte vet?

1. Dreglar som Homer Simpson när jag ser något som verkar innehålla det minsta spår av choklad... dregel. Åh just det ja, samma sak gäller sötpotatis... dregel. Likadant med jordnötssmör... och även allt med kokossmak.

 

2. Efter att ha ansett att yoga är urlöjligt (samt att träning måste innehålla minst en lårkaka och en skvätt blod) är jag nu en inbiten yogafantast och nästan vig.

 

3. Min familj kallar mig för Hagrid (från Harry Potter) då jag ofta råkade ta mig lite missförstådda djur hem.

 

 

En lyxig spabehandling för ansiktet!

 

 

Tack så mycket, Ann-Catrin!
Fick du inte nog av Scandinavian Wellness i denna intervju, kan du kika in här!

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:
Gilla
Visa fler kategorier