Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Kolla: Här är 7 creepy sminkningarna som du bara måste se

blogg.se 28/10
Att komma på vad man ska klä ut sig till är inte alltid så lätt, därför har vi samlat bloggarnas sju bästa tips på läskiga sminkingar. Perfekt inspo.

Har du svårt att komma på vad du ska klä ut dig till på halloween?

Ingen fara.

Här kommer sju tips på ganska så creepy sminkningar av bloggare.

 

1. Joker-smile

Ryser bara av att se det här. Det ser ut att göra så ont samtidigt som man vet att det bara är smink. En läskig sminkning som funkar till allt.

 

2. Trä-skalle

En variant av den klassiska döskallen, men den här är mycket mer intressant tycker vi. Här ska det likna trä och det tycker vi verkligen att det gör. Fast på ett läskigt sett.

3. Tand-ansikte

Denna tjej har fobi för tänder. Vad målar hon för halloweensminkning? Jo, en sminkning med en massa tänder. En sminkning som skulle skrämma slag på allihopa en mörk höstkväll.

 

4. Alien fever

Den här sminkningen vill man inte möta runt hörnet. Då hade man nog fått nypa sig för att se om man drömmer eller inte. Så läskig och så bra! Gjord av grymma Linda Hallberg

 

5. Döskalle

Bloggaren Epic me Camilla har här gjort en imponerande bra döskallesminkning. Inte riktigt så det ser ut när en själv försöker sig på samma uppdrag.  

 

 

6. Zombie

En klassisk utklädnad och sminkning men det funkar varje gång. Zombies är helt enkelt läskiga. Piffa upp det extra med att använda kläder som ser ut att komma från ett äldre årtal.

 

7. Ledset ansikte

Man vill bara krama om någon som sminkar sig såhär. Det ser så himla ledsamt ut samtidigt som det är en så sjukt cool sminkning.

 

  

 

Klär du ut dig till halloween?
 


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier