Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Kenza: Jag slutade andas, han drog ner handduken på magen

blogg.se 18/10
"Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Foto: Fredrik Sandberg / TT /
Kenza skrev ett inlägg på sin blogg om sexuella övergrepp som hon har varit utsatt för, som hon inte har vågat dela med sig om innan. 

 

I hennes mycket personliga blogginlägg berättar hon om ett flertal sexuella övergrepp som hon blivit utsatt för. Det ena inträffade i Barcelona där hon nästan blev utslängd från en klubb för att hon ville anmäla mannen som hade antastat henne.

 

"En främmande man drog plötsligt sina fingrar upp under min kjol och in mellan mina ben. Det var efter att jag och Klara stått och skrikit på idioten ett tag (han och hans vänner stod bara och flinade mot oss) som jag gick fram till kvinnan.

Det visade sig att hon kände mannen och anklagade mig för att hitta på detta, hon blev otroligt upprörd och stod och skrek på mig. Hon går sedan till en vakt och pekar på mig, när de båda kommer gåendes mot mig med arg blick lämnar jag klubben innan de hinner fram till mig. Jag förstod ju att vad jag säger spelar ingen roll, jag är ju inte lika trovärdig."

 

En annan gång var när hon var på semester med Aleks och fick massage. Massören började då att massera hennes bröst:

 

"Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords.

Jag ryser just nu för jag kan fortfarande höra hans röst i huvudet. “Is this okeeeeey?” varpå jag säger NO, drar upp handduken för att skyla mig själv och sedan TACKAR (?!?!?!) honom för att han slutade? Vad i helv..2

 

Läs hela Kenzas inlägg HÄR!

 

 

LÄSTIPS: 
Gilla
Visa fler kategorier