Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Kom och häng med oss på NoHate-träff i Stockholm på fredag – vinn en airboard och bli Veckans blogg

blogg.se 02/11
På fredag är det NoHate-dagen då vi står upp mot näthat. Vi kommer att stå i Sergelgången (Stockholm). Är du i krokarna? Kom och säg hej till oss, visa ditt stöd – och tävla om finfina priser.

Fredag den fjärde november är det NoHate-dagen, då står vi upp mot näthat tillsammans med mySafety Försäkringar och Statens medieråd.  

Vi på Blogg.se och våra kollegor på Nyheter24-Gruppen kommer att finnas på plats i Stockholm för att träffa alla våra bloggare och läsare.

Ni har chansen att vinna en airboard från CoolStuff – de 150 första tävlande får även en goodiebag med roliga prylar.

 

 

 

 

Vi på Blogg.se är en del av Nyheter24-Gruppen tillsammans med andra grymma sajter såsom Hamsterpaj, Dayviews, Filmtipset, Tyda, Fragbite och Nyheter24.

 

Eftersom vi är på the world wide web hela dagarna så ser vi tyvärr mycket näthat och alltför lite nätkärlek. Det tycker vi är trist och arbetar därför hela tiden för att förebygga näthat och få en snällare ton på internet. 

 

 

Vi har bestämt oss för att försöka göra vad vi kan för att främja vänskap och kärlek, både online och offline. Tillsammans med våra glada kollegor på Nyheter24gruppen, mySafety försäkringar och CoolStuff kommer vi därför att dra ihop ett event på själva NoHate-dagen nu på fredag. 

 

Vi kommer att finnas i Sergelgången, under NK-ingången, fredag 4/11 kl 11-15. Då har vi tävlingar där du bland annat kan vinna en airboard från CoolStuff och de 150 första personerna som kommer förbi och tävlar får varsin goodiebag med roliga prylar som vi delar ut tillsammans med Statens Medieråd och mySafety Försäkringar.

 

Om du har frågor om någon av våra mååånga sajer så tycker vi att det är superroligt om du rycker tag i oss och tjötar lite grann. Mellan 11-12 kommer Nyheter24 att filma från eventet. Kom förbi och berätta din historia. 

 

Som bloggare på Blogg.se kommer du att tävla om bloggpoäng, att bli veckans blogg och synas på startsidan. Vi kommer även att lägga upp polaroidbilder på vår fotovägg på plats och på vårt Instagram-konto. Här är din chans att få publicitet och nya läsare till bloggen. 

 

 


Dag: 

4 november 

 

Tid: 

11-15 

 

Plats: 

Sergelgången (nedanför NK-ingången, en trappa ner)

 

Gilla
Visa fler kategorier