Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Bloggaren rankar sina 5 favorit-youtubers 

blogg.se 24/05
Youtube kan verkligen bli ett obsession och speciellt när du hittat dina favoriter så försvinner tiden med en rykande fart. Här är listan över bloggaren Isabel Bjons topp fem Youtubers.

Gryma tutorials, livsstil och toppbloggare.

Här listar bloggaren sina fem favorit-Youtubers.

Kanske hittar du en ny favorit.  

 

 

1. Therese Lindgren

Alltså jag älskar Therese och älskar hennes videor, som på riktigt ÄLSKAR. Min dag känns tom när hon inte har lagt upp en video och speciellt en vlogg. Hon är som en bästis, bara på skärm. Om jag skulle få möjligheten att umgås med henne skulle jag verkligen göra det, för hon verkar så godhjärtad och trevlig och jag bara smälter av hennes videor! <3

 

 

  

2. Nikkietutorial

Nikkietutorial en skönhetskanal där Nikkie för det mesta gör makeuptutorials, men det finns också andra videor inom skönhetskategorin. Jag var inte så förjust i Nikkies kanal förut, men nu gillar jag den bara mer och mer för varje dag om går! Jag älskar hur hon sminkar sig, alla tips och trix som hon delar ut åt sina följare om smink och massor med annat. Dessutom är hon så full av glädje när hon spelar in videorna, så man blir aldrig uttråkad!

 

 

 

3. Thomas Sekelius

Jag älskar Thomas, han är så flawless! Jag älskar hur bra självkänsla han har på video och att han vågar vara precis som han är framför flera hundra tusen människor. Han är så cool! Han har massor med olika videor på hans kanal och hans kanal har ingen speciell inriktning, vilket alltid är så intressant! Man vet aldrig vad som kommer till näst...

 

 

 

4. Alexandra Nilsson (Kissie)

Kissies blogg har jag följt med i så många år nu så såklart jag väljer att följa henne på Youtube då också. Det är så intressant att titta på hennes videor på grund av. hennes starka åsikter, för denna tjejen har verkligen varit med om mycket! Jag älskar att hon är så självsäker och tar inte skit från någon. Dessutom kan många kvinnor relatera till de flesta sakerna hon säger, speciellt när det handlar om män.

 

 

 

5. Carli Bybel

Förr var detta min absoluta favoritkanal, hon är grym på makeup och tutorials, men på sista tiden har det blivit lite tråkigare på hennes kanal. Men hon är ändå på min top 5-lista eftersom jag tycker hennes tutorials är så flawless, de är verkligen det! 

 

 

Läs Isabels blogg här!

 

 

 

 

 

Du kanske även gillar: 

Gilla
Visa fler kategorier