Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Inredningsbloggaren: Så fixar du balkongen – billigt

blogg.se 24/05
En av Sveriges största inredningsbloggare, Frida "Trendenser" Ramstedt, listar sina fem bästa tips på hur du fixar till balkongen med en litet budget. Foto: Anna Roström

 

Årets inredningsbloggare Frida Ramstedt ger sina bästa knep på hur du kan göra balkongen superfin utan att spendera onödigt mycket pengar.

– Var kreativ, tänk tredimensionellt och optimera ytan för det du använder den mest till, säger Frida. 

 

 

1. Utgå från hur du använder din balkong.

Fikar du mycket eller använder du den mest för vackra växter? Lägg fokus på det du har störst glädje av istället för att försöka klämma in alla funktioner på en liten yta.

 

2. Inred på höjden och bredden.

Ofta tänker vi bara på vad vi ska ställa ut på balkongen och glömmer bort möjligheten att använda väggar och tak för att få upp växter och belysning på vertikalen.

 

Hängstol, Granit, 299 kr.

 

3. Bygg dina egna möbler med pallkragar.

Dem kan du oftast tigga dig till från butiker och med lite kreativitet kan du skapa egna utemöbler, bygga en soffa eller varför inte luta den mot en vägg och plantera i?

 

DIY: SÅ GÖR DU EN SNYGG ODLINGSLÅDA AV LASTPALL

 

 

4. Ös på med belysning.

Plocka fram utebelysningen från julen och köp några ljuslyktor med vindskydd, exempelvis glaslyktor. Då blir balkongen även en mysig plats att vistas på kvällstid!

Ljusslinga, Ellos, 499 kr.

 

5. Mjuka upp det hårda balkonggolvet med en mjuk matta...

... eller en trätrall som du kan köpa billigt på IKEA och de stora byggvaruhusen. Och glöm inte att piffa med mjuka kuddar och plädar. Om du ändå tar in textilierna när du inte använder dem behöver du inte köpa speciella utomhuskuddar utan kan använda dem du har inomhus.

 

 

Kuddar, Hemtex, 349 kr/st.

 

 

 

 

Här hittar du Trendensers blogg!

 

Gillade du tipsen?
 



KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

Gilla
Visa fler kategorier