Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Åtta tips - så fixar du påskkänslan

blogg.se 25/03
Kycklingar, fjädrar, gult, påskkärringar och ägg. Påsken i ett nöt(ägg?)skal eller hur? Och nu är det dags att börja pyssla och baka för att inviga påsken och sätta rätta känslan i hemmet.
Dags att ordna rätta påskkänslan och för att göra det behöver det pimpas där hemma. Här får du massor med roliga tips på vad du kan göra.

1. Gör egna Miffy-ägg-kaniner. De är sockersöta och kan göras i flera olika färger. Hur påskigt som helst och det sätter verkligen en bra prägel på hemmet till den kommande helgen.


Miffy-ägg-kaniner.



2. Vi fortsätter på pysseltemat och den här gången gör vi pärlhönor, nej jag menar pärlkycklingar. Detta är väl helt perfekt att göra med barnen? Så söta dekorationer att hänga i riset.

Pärlade påskkycklingar.




3. Citron- och lakritstårta med saftig chokladbotten. Jag säger bara: Oh my god! Det här låter verkligen superspännande. Jag tror det blir en riktig påsk-hit!

Citron- och lakritstårta med chokladbotten.




4. Gör gipsägg på pinnar! Denna dekoration passar toppenbra i påskblomman hemma och ska du ge bort en blomma till helgen är det perfekt att sätta en personlig prägel på växten.

Gipsägg på pinne, både snyggt och kul.

 



5. Har ni sett en sådan superfin påsktårta förut? Verkligen påskig med ett stort ägg till tårta. Och hur gott låter det inte med kokosmousse och limemousse? Smask. Påsktårta med stort P.

Påsktårta med fina detaljer.

 



6. Det här ser ju bara för läckert ut. Citronmoussefyllda chokladägg. Hur fyndigt som helst. Det här bara måste bli en ny påsktradition att göra år efter år.


Citronmoussefyllda chokladägg.



7. Varför inte göra egna små ljus som dessutom ser ut som ägg? Påskljus sätter verkligen rätta prägeln. Gör dem i alla möjliga olika färger. Så otroligt fina!

Påskljus i flera söta färger.

 



8. Orkar du inte baka en hel tårta så blir det ju perfekt att göra påskiga cupcakes istället. Dessa sätter igång dregelfaktorn med en gång hos mig. Hos dig med?

Påskiga cupcakes med choklad och söta ägg.


Läs även: Lista: Fyra härliga påskrecept 


Vilken av dessa påskidéer kommer du göra?









Gilla
Visa fler kategorier