Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Erika: "Det handlar helt enkelt om att göra klokare val"

blogg.se 12/07
I veckans blogg hittar du fina trädgårdsbilder, massor av goda recept och en hel del modeinspiration. Kolla in Erikas blogg direkt.

Denna vecka har vi utsett Erika till veckans blogg.

Kreativt pyssel, modeinspriation och massor av härliga recept.

Det är bara några av sakerna ni hittar i hennes blogg.

 

Vad skriver du om på bloggen:

– Jag skriver om hur man kan leva mer miljövänligt utan att göra avkall på sådant man tycker om. Det handlar helt enkelt om att göra klokare val. Det blir en hel del DIY-tips, trädgårdsbilder, smarriga recept och inspiration kring hållbart mode. Då jag har två små barn blir det även mycket på temat hur man kan minimera kemikalierna i barns vardag. 

Nyttig glassbakelse med björnbär och lime, läs detta smarriga recept här!

 

Dina 5 populäraste blogginlägg:

– Jag har lite dålig koll men ur minnet är det några inlägg som har blivit lite extra populära och som har rönt mycket uppmärksamhet även utanför bloggen på olika sätt.

Var stolt över din mammakropp

Småbarnsåren

Frysta såpbubblor

Så gör du bästa secondhand-fynden

Våga inte fråga

Läs om vart Erika fyndar second hand på webben här!

 

Vilka bloggar följer du:

– När det gäller att läsa andras bloggar så varierar det vilka jag läser. Ibland följer jag någon för att tröttna och sedan komma tillbaka igen. Men jag har ”lärt känna” ett gäng tjejer via sociala medier så deras bloggar kikar jag in på så gott som dagligen och det är Ekomorsan, Johannaty, Janni Cranning, My Happy Days och Alexandrastyle.

 

Tre saker som de flesta inte vet om dig:

– Jag var med i finalen till Fröken Bohuslän som 23- åring och blev erbjuden att vara med i uttagningen till Fröken Sverige något år senare. Då tackade jag dock nej då jag kände att jag inte kunde stå för konceptet längre – Tack och lov!

 

– Jag dagdrömmer jättemycket och har på så sätt fått ta emot Nobelpriset i litteratur, vunnit en Oscar och bestigit Mont Everest. Jag har nästan alltid någon form av dagdröm på lut och när det inte handlar om så totalt galna saker som ovan så kan det faktiskt bli en form av målbild att jobba mot när man visualiserar mål man vill uppnå.

 

– Jag har tagit både dykarcertifikat och jägarexamen. Jag har dock varken dykt eller jagat på flera år men det var väldigt spännande upplevelser och var väldigt allmänbildande.

Fixa likadana presenter att ge bort till vänner och familj, kolla in dessa läckra godisglassar!

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

  • Så här är 5 fotoappar som gör dina mobilbiler väldigt mycket snyggare
Gilla
Visa fler kategorier