Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: Fias Hälsa - där hälsa och glädje flätas samman

blogg.se 25/07
Denna vecka har vi utsett Fias Hälsa till att bli veckans blogg. Hennes blogg bjuder på allt inom hälsa, hur man hittar glädje och motivation till att träna och massor av härliga recept.

Denna vecka har vi intervjuat Sofia. 

I hennes blogg kan ni läsa om nyttiga recept, träning och hälsa.

Och mycket mer.

 

Vad skriver du om på bloggen?

– Mitt namn är Sofia Johansson och jag är nyligen fyllda 26 år. Jag skriver om lite allt möjligt i min blogg, men med extra fokus på hälsa. Jag delar med mig utav mina favoritrecept, skriver mycket om välmående, motivation och annat.

Fias berömda proteinbröd hittar du HÄR

 

Dina fem populäraste blogginlägg:

 

Läs om Fias bästa tips för hemmaträning.

 

Vilka bloggar följer du?

– Just nu följer jag inga specifika bloggar, men jag kikar med jämna mellanrum in på pt-fia och ptbyemma. Sen är det ibland roligt att glida iväg i en del receptbloggar och liknande för att få inspiration.

Vägen till ett bättre flås hittar ni såklart på Fias blogg. Läs mer HÄR!

 

Tre saker de flesta inte vet om dig:

– Det som de flesta inte vet om mig är att jag saknar taktkänsla och jag är totalt tondöv. Det är tur att man föddes med en kärlek till fysik och får nyttja det, för det är pinsamt så dåligt jag sjunger och dansar.

– Jag har en fobi och det är att få äggskal i munnen. Det är bland det värsta jag vet och vissa nätter kan jag till och med drömma om att jag har hela munnen full av äggskal.

– Och sista grejen som folk inte vet om mig är att min största dröm när jag var liten var att få bli bonde. Jag ville bo i ett rött hus med vita knutar och ha hela gården full med djur.

Lär känna Fia här!

 


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
  • PT-tjejerna tipsar om 5 bra saker att äta efter träningspasset.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier