Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: Janina Nylund

blogg.se 01/02
24-åriga trebarnsmamman Janina Nylund utbildar sig till målare. Om hon fick 1 miljon skulle hon gärna köpa ny bil och resa iväg. I intervjun avslöjar hon också exakt HUR mörkrädd hon faktiskt är!
Janina fick sitt första barn som 17-åring. Nu är hon mamma till tre härliga barn. I ett inlägg förra veckan kunde vi läsa hur hon reflekterade över framtiden och att eventuellt bli en ung mormor redan vid 34. Läs det här.

 

 

Berätta vad man kan läsa om på din blogg?

– Allt som berör mitt liv kan man säga! Barnen, studier, träning, jobb, renovering, åsikter och funderingar. Jag bloggar om både bra och sämre dagar.

 

 

Vad ser en perfekt dag ut?

– När jag hinner åka till gymmet före skolan, har bra flyt under skoldagen och sen kommer hem till ett städat hus och energi kvar att göra en god middag. Och så gnällfria barn förstås.

 

 

Har du någon favoritblogg och i så fall vilken/vilka?

– Jag läser egentligen inga bloggar, den lilla extratiden jag har använder jag till att uppdatera min egen blogg. Jag läser bara mina vänners bloggar och ifall nån delar ett smaskigt inlägg på FB.

 

Vad ser du helst på TV?

 The Walking Dead, KUWTK och Gekås Ullared.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

– Betala av huslånet, köpa en ny bil och boka några resor.

 

 

Har du något mål med bloggen?

– Att lyckas få upp statistiken till samma nivå som den var för något år sen, ha variation bland inläggen och möjligtvis öppna någon liten dörr nånstans med hjälp av bloggen.

 

 

 

Berätta tre saker om dig som inget vet om.

1. Jag har inte varit full en enda gång sen före jag blev gravid med min äldsta dotter, alltså 8 nyktra år. Hur många vita månader blir det? Haha.

2. Jag skäms otroligt mycket över mina bröst och får ångest när jag ska byta om i offentliga omklädningsrum. Att ta av mig behån framför okända kvinnor är en av mina största rädslor.

3. Jag är superduper mörkrädd och ifall jag måste gå på toa mitt i natten så springer jag tillbaks till sängen från toan, och inbillar mig att ett "spöke" ska ta tag i mig. Så löjligt! Men jag tror faktiskt stenhårt på andar och sånt.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier