Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: Fina Lyan 

blogg.se 24/09
Vi har tjötat lite med Liw, hon bloggar om sin familj, vardagen och tipsar gärna om fina fynd. När hon var liten var hennes drömyrke att jobba på Mc Donald's.

Tjena hej Liw. Berätta vad man möts av när man snubblar in på din blogg? 

– Mest ytligheter, jag är oftast inte så personlig. Det senaste jag har shoppat till mig, barnen eller hemmet. Inredningsbilder från vårt hem och inspirationskollage både på inredning och kläder. Jag tipsar mycket om erbjudanden, fynd och fina produkter jag har hittat på nätet. Jag älskar att fotografera och barnen får ofta ställa upp som modeller, därav bjuds det på en hel del på bilder på dem. Helt enkelt ljusglimtar från mitt liv.

 

Vilka inlägg brukar du få bäst respons av?

– Kategorin "Lyx eller budget" är väldigt uppskattad, det är också en kategori hos andra som jag gillar. Mina månadsinlägg om utveckling av barnen, främst om min minsta, är också uppskattade då jag har många läsare med barn i samma ålder. Recept som är enkla efterfrågas ofta och de är också de som får bra respons.

Här hittar du detta isbjörniga inlägg. 

 

Just det, jag kom på att jag är arg på dig. Sist jag var inne på din blogg så tipsade du om "skönaste brallan" och då var jag självklart att klicka hem ett par. Jag skulle ju sluta nätshoppa. Gick ju lite sisådär, känns som att det är ditt fel och absolut inte mitt. Såklart. Så vad är det roligaste med att blogga?

– Responsen! Eller bekräftelsen, samma sak. När man har lagt upp ett inlägg som man vet uppskattas av läsarna och kommentarerna trillar in. Under min föräldraledighet så har bloggen varit min räddning, det har varit min hobby där jag har fått vara mig själv. Ett ställe att få utlopp för kreativitet och få ta del av världen utanför amning, blöjbyten och trots. På senare tid har den gett mig en massa roliga möjligheter, vilket ni kommer att få se mer av i bloggen.

Om du också vill spontanshoppa så hittar du skönaste brallan-inlägget här. Och nej, detta är inte ett sponsrat inlägg. 

 

Vilka bloggar följer du själv?

– Sriwanna, Therez, Starwoman, Att vara någons fru och House of Philia.    

 

 

 

Två av våra Everyday-bloggare alltså. Kul. Men hörrudu, du ska ju gifta dig nästa år – vad kommer det att bli för slags bröllop?

– JA!!! Så himla spännande och roligt! Vi kommer att ha cirka 50 gäster, så det blir inte ett så stort bröllop. För oss kommer det att bli magiskt men utåt sett kommer det nog att vara ett ganska så traditionellt bröllop. Vi har köpt ett helt bröllopspaket på vår favoritrestaurang, så vi behöver bara fokusera på det roliga som dekorationer, val av champagne och annat ytligt. Ha, ha. Vårt mål med hela dagen är att vi ska ha det roligt, våra gäster ska känna sig avslappnade, glada och mätta! Full fart hela dagen!

Inlägget med denna sötnöt hittar du här.  

 

Berätta tre saker om dig själv som de flesta inte vet…

1. Sjukligt rädd för smällare och åska – när jag var gravid så kissade jag på mig av rädsla när vi hamnade mitt i ett dunder-oväder.

2. Avskyr att gå förbi folk som röker och går helst en omväg för att slippa gå förbi någon som röker.

3. När jag var liten var mitt drömyrke att arbeta på Mc Donalds.

 

HÄR KLICKAR DU NÄR DU VILL KIKA IN HOS FINA LYAN!

 

Gilla
Visa fler kategorier