Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Skriv om nätkärlek – syns på startsidan

blogg.se 03/11
Den fjärde november är det NoHate-dagen. Då gäller det att sprida en massa nätkärlek. Vi letar nu efter de bästa NoHate-blogginläggen att visa upp på startsidan. Lägg in ditt blogginlägg nedanför denna artikel.

Den fjärde november är vi på Blogg.se med och anordna en ”anti-näthatsdag” med Nyheter24 – för en snällare ton på internet. Det är en  manifestation mot allt näthat som har florerat på senaste tiden. Förra året drogs denna kampanj igång för första gången och det var en stor succé, men i år vill vi att det ska bli ännu bättre. Och större. Och mer kraftfullt. Så att alla förstår hur viktigt detta är. 
Läs mer om NoHate-dagen här!

 

Förra året snackade Alexandrastyle i radio om NoHate-dagen.

 

Vi vill vara med att uppmuntra till vänligare kommentarer på bloggar och instagram – och en mysigare stämning på nätet. Att man aldrig ska känna sig orolig för att lägga ut bilder eller blogginlägg där man har ont i magen för att få taskiga kommentarer.  

 

Moa Murderess delade förra NoHate-dagen med sig av några av de finaste läsar-kommentarer hon har fått. Du hittar dem här.

 

Vi på Blogg kommer därför att pusha för denna kampanj från startsidan och våra sociala medier-kanaler. Om du har skrivit om NoHate-kampanjen på din blogg – lägg in blogglänken nedanför denna artikel, så kanske ditt inlägg kommer att synas på startsidan den fjärde november. Du kan till exempel visa upp snälla kommentarer som du har fått på bloggen, när en annan bloggare tipsade om ett av dina inlägg eller när du fick massa likes för en fin bild som du hade lagt upp.
All kärlek är bra kärlek. Visa upp den!

 

Du kan även lägga upp ett fotografi på ett hjärta på Instagram där du taggar tre vänner som är med och sprider nätkärlek – och låt dem föra facklan vidare genom att göra samma sak och tagga vänner i bilden på Instagram. På detta sätt kommer vi att fylla nätet med kärlek. Glöm inte att använda hashtag #nohatese. 

Förra året taggade Anna Wii sin bloggkollega Therez med ett godishjärta. 

 

Therez skickade vidare ett ljushjärta till sina vänner. 

 

Målet är att göra NoHate-dagen till en ännu mer kärleksfull dag än 14 februari.
Let's do this!!!

Här kan du läsa mer om NoHate-dagen!

 

 

Gilla
Visa fler kategorier