Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Smarriga kladdkakorna du inte vill missa!

blogg.se 27/03
Kladdkakan är en klassiker som det är svårt att misslyckas med. Vi har samlat de bästa recepten som vi vet att du kommer att älska! Nummer 15 leder stort i omröstningen – håller du med?
Hur många är vi inte som älskar att äta smet när vi bakar?
Kladdkakan är ju den perfekta kombon av mjuk smet inuti och knaprig utsida.
Det finns så otroligt många varianter av denna klassiker.
Rösta på din favvo här!

 


1. Maria levererar en kladdkaka med klass! Jordgubbar och florsocker ger kakan det där lilla extra för att förhöja smakupplevelsen. Maria själv bidrar självklart med bakglädje som alltid.


2. Här har vi två favoriter i en, nämligen kladdkaka med marängsviss-topping. Det är ingen mindre än Pernilla, med det otroligt passande och roliga bloggnamnet Bli min jäst, som ligger bakom detta recept. 


3. Vilken superbra idé! Matilda har gjort denna saftiga Bounty kladdkaka till alla kokosälskare där ute. Denna kaka ser ju både god och vacker ut. 

 


4. Kladdkaka med dulce de leche-kesella. Need I say more? Jag skulle vilja ha denna goding på expressleverans NU! Bakom receptet hittar vi 15-åriga Engla Maja. 


5. Gotlandspinglan får det att vattnas i munnen med sin Dumle- och Plopp-kladdkaka. Denna står helt klart högt på listan att prova här näst där hemma.


6. En blandning av sött och salt, bokstavligen. Choklad, nötter, lime, kola och flingsalt. Denna kladdkakan har hamnat på prispallen i Kladdkakeracet 2015 och är gjord av Linnéa Nygren. Ser helt fantastisk ut!


7. Varför inte baka rättvist med enbart rättvisemärkta produkter?! "Hej då fattigdom!" och hej "feel good". Annelie ligger bakom denna goding.


8. Snart en högst aktuell smak: Pepparkaka! Varför inte baka en kladdkaka med pepparkakssmak?! Så juligt och ljuvligt, gjord av Elin.  


9. Kladdkaka extra allt gjord av Elisabeth. Passande nog heter hennes blogg Dax för fika, och det tycker jag verkligen det börjar bli nu. 



10. Att sätta ihop den här listan är extremt jobbigt, och när jag ser denna "vit kladdkaka med vanilj- och kexchoklad-tryffel" blir det inte lättare. Vill. Ha. NU. Alicia Hedlund ligger bakom detta magiska recept.

 



11. En personlig kladdkakefavorit till mig: Citronkladdkaka! Det är syrligt och så himla gott. Ett hett tips till dig som också älskar bakverk med citronsmak. Här har vi bakfrossaren Therese bakom receptet. 

 



12. Icke att förglömma att det går fint att göra kladdkakemuffins också. Dessa med chokladfrosting skulle jag inte ha något emot att mumsa på. Gjorda utav Amanda Holmer.


13. Den julälskande dalkullan Sabina har bakat denna fantastiskt fina saffranskladdkakan. Perfekt när december närmar sig, eller hur?! 



14. Okej, alla lakritslovers där ute. Här är kladdkakan för er: Lakritskladdkaka med hallongrädde. Bakerskan bakom receptet är glamourmamman Nina.



15. Sist men inte minst har vi denna kolakladdkaka som det fullkomligt vattnas i munnen av att bara titta på. Jess har gjort denna och den ser ut att vara allt annat än "vardagsmat"! 


Vilken kladdkaka blir du mest sugen på?
 


Gilla
Visa fler kategorier