Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fem bra bloggtips från Linda Blom

blogg.se 28/06
Linda Blom har bloggat i tio år och är en av Sveriges populäraste familjebloggare. Vi har bett henne att lista sina bästa bloggtips. Om du tänker på att starta en blogg vill du inte missa detta.

Lindas bloggtips: 

1. Blogga från hjärtat och skriv det som intresserar DIG och som ligger dig varmt om hjärtat. På så vis blir det inte några krystade inlägg.

 

2. Lägg mycket tanke bakom inlägget, jag vill säga kvalitét före kvantitet, men jag skulle ljuga lite då. Klart man vill ha flera uppdateringar också.

 

3. Bilderna är så viktiga!

 

4. Välj en design som speglar dig och vad du tycker om, det är trots allt det första man ser.

 

5. Det är bra att ha en ganska tydlig bild över hur privat man vill vara. Sätt upp en gräns som känns rätt för dig, ett publicerat inlägg är alltid ett publicerat inlägg även om du raderar det.  

 

Tio år sedan bloggen startades

Linda Blom har en trogen läsarkrets som följer hennes vardag på bloggen. Där får vi en inblick vad som händer Linda, sambon Jimmy, dottern Selma och vovvarna i Karlstad. Det var tio år sedan som Linda bestämde sig för att starta en blogg.  

– Blogg.se har varit min frizon sedan 2005, men 2007 startade jag upp LindaBlom.se som jag än i dag uppdaterar och delar med mig i. Att jag stannat på sajten så länge betyder givetvis att jag trivs och trots att erbjudanden om att flytta bloggen kommit många gånger genom åren så har jag stannat kvar - varför ändra ett vinnande koncept liksom?

 

 

Du har ju samlat på dig en massa blogginlägg genom alla åren. Men om du själv får välja fem blogginlägg, vilka skulle det så bli? 

1. När jag gick ut med vår resa i ofrivillig barnlöshet.

2. Mina tankar om genus

3. Är snarare en kategori där man fick följa min graviditet vecka för vecka.

4. Inlägget där jag anordnade en babyshower för min bästis

5. När jag visade upp min gravidbok jag gjort.

 

HÄR HITTAR DU LINDA BLOMS BLOGG

 

Gilla
Visa fler kategorier