Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här hittar du årets "Veckans blogg:are"

blogg.se 03/01
Är du på jakt efter nya, grymma bloggare? Kika in här. Vi har intervjuat väldans många grymt duktiga bloggare under 2015. Vi har samlat alla intervjuer här så att du kan lätt kan hitta din nya favorit.

Nu lider 2015 mot sitt slut och vi har kikat in i arkivet. Genom årets lopp har vi fått det stor privilegiet att ha intervjuat många fantastiska bloggare. Vissa har flera tusen läsare om dagen, andra har bara betydligt mer blygsam läsarskara. En del bloggar om mode och trender – andra om svårighet att skaffa barn. 

 

 

Vi har samlat de flesta av dem här, så att ni kan peta ut godbitarna ur kakan och hitta en ny favorit kanske? Men då dessa intervjuer har några veckor (och vissa nästan ett helt år) på nacken så får ni ha överseende med att deras situationer kanske har ändrats lite sedan intervjuerna utfördes. Exempelvis Linda Blom är ju nu en smula gravid – stort grattis. 

 

STIL-bloggaren Fashion by Elin berättar att hon är en frukostfanatiker, hennes kärlek till sin kamelfärgade kappa och att hon ångrar att hon hakade på piratbyxor-trenden.

 

Tidigare i år intervjuade vi baktokiga Annelie  (Blomster och bakverk) – hon avslöjade att hon är en hejare på att bokstavera och läsa ord baklänges. Hon är även en hejare på glutenfria och ekologiska bakverk – och fina moodboards av blommor och växter. 

 

Modebloggaren Clara Ringqvist har bloggat i fem år, hon berättar om sina favvoplagg och måste ha-plagg. 

 

På bilden ovan ser vi PT-Malin och hennes dotter Jolie som visar hur man gör den älskade och hatade plankan. Som namnet förslår så bloggar Malin främst om träning, hälsa och välmående. Men även lite om vardagen och annat smått och gott. 

 

Du kanske känner igen denna vackra böna från Ex on the beach? Eller så har du kanske besökt Josephine Qvist blogg. Vi har tagit ett snack med henne och vet nu att hon hatar oliver och älskar koffein.

 

Modebloggaren Louise Xin är 21 år och pluggar Textil Design i Linköping. En liten tjej med stora drömmar om att bli designer och att förändra samhället till det bättre - Louise Xin är modebloggaren med skaparglöden.

 

Bloggaren Sofias Mode tar grymt snygga bilder och bär alltid inspirerande outfits. Denna grymma bloggerska är från södra Finland och som liten flicka drömde hon om att bli präst eller professionell boxare.

 

Två starka tjejer, bokstavligen. De är förlovade, bor och jobbar tillsammans. Denna veckan har vi ställt en massa frågor till fantastiska Elin & Loe.

 

Frida Ramstedts, mer känd som Trendenser, blogg fyllde tio år i höstas. Vi firade detta med en intervju. Hon berättar hur hennes väg till Sveriges största inredningsblogg har sett ut och ger sina bästa bloggtips.

 

Sandra Marias är tjejen som kör sitt eget race, som växlar innehåll i bloggen med allt från smarta DIY-tips och pyssel till fototips och goda recept. 

 

 

 

Sandra Lundqvist var Miss Universe-deltagare år 2013, hon har extrem fobi för fästingar och drömmer om att bli barnmorska.

 

Fina Lyan bloggar om sin familj, vardagen och tipsar gärna om fina fynd. När hon var liten var hennes drömyrke att jobba på Mc Donald's.

 

Livsstilsbloggaren Louise var gravid när vi intervjuade henne. Hon och familjen bor permanent i Turikiet. Det kommer bland annat fram att hon föredrar köfte-köttbullar före de klassiska svenska.

 

I sex år kämpade Lindsey och hennes man för att få barn. Vägen dit var lång och jobbig, men deras kärlek växte starkare och till slut blev de föräldrar till tvillingarna Elias och Elina.

 

Carolina (Lilla Hell) skriver om vardagen med hennes adrenalinjunkie till man som sitter i rullstol, deras vackra bröllop och resan till att få sonen Bernhard genom IVF-behandling.

 

Unga fru Kajson är bröllopskoordinator och har planerat bland annat bloggdrottningen Blondinbellas bröllop. Johanna har även bloggat öppet om henne och hennes man kamp med ofrivillig barnlöshet och IVF

 

My Gerdin (Morgonkaffet) har världens coolaste katt och är en hejare på att illustrera. Du har säkerligen sett hennes feministiska teckningar. Hon har även börjat att vlogga vilket vi tycker är svinkul. Så in och följ henne vetja. 

 

Denna bloggare är otroligt klumpig, har dålig syn.. och är helt, helt. Helt underbar. Vi har fått det stora nöjet att peta lite i coola Polichinelle huvud.

 

Sen var det dags för mode- och inredningsbloggaren Ellen Spångberg. Där fick vi fram massa härlig info, som att hon hatar mjölk, är ruggigt vänsterhänt och grym på låttitlar.

 

Fyra årstider inspirerar oss med livsglädje och hur stark och öppen hon har varit genom sin dotters resa med leukemi. 

 

För inte så länge sedan upptäckte Linda Jansson en knöl i armhålan som visade sig vara bröstcancer. Hon bestämde sig då för att blogga om kampen mot cancern och har fått stort stöd från omgivningen. 

 

Hon bor i härliga Helsingborg med sambon Patrik och deras barn Viggo och Ines. Namnet Sriwanna är hennes thailändska namn som hon är döpt till. 

 

Om du inte har träffat Caty så kan man nog bäst beskriva henne som en hyperaktiv seriefigur – på det allra bästa sättet. Att träffa henne är som att klämma i sig 20 kokosbollar – på en minut. Hennes positiva energi sprider sig som en sockerkick rakt ut i blodet. När vi gjorde denna intervju med henne så bodde hon i USA. 

 

Linda Blom bor i Karlstad med fästmannen Jimmy, dottern Selma och chihuahuatjejerna Tyra & Polly. Denna härliga tjej har bloggat sedan Lunarstorm-tiden, har skrivit personliga inlägg om svårigheterna att bli gravid på grund av sjukdomen PCO och Linda har 35 (!!!) i skor.

 

Evahle skrev ett populärt blogginlägg om magar som korvar sig, inlägget fick bra spridning i sociala medier. Men även negativitet...

 

Lisa "Skogsraah" är 23 år, bloggar om feminism och growlar i ett band. Vet du inte vad growlar är? Googla det. Hon nyser oväntat högt, är The Sims-nörd och har pratat med Daron Malakian i System of a Down. 

 

Detta är fotobloggaren Lina Stéen som även är regissör. Hon har en väldigt snygg och ball blogg – om man kan säga så – som verkligen är värd ett besök eller sju. Denna cooling tar inte bara magiska bilder utan kan även tala rövarspråket och är en jäkel på att vifta på öronen. 

 

Elin Vikström är bara 16 år, men har redan en mycket fin och välarbetad fotoblogg. Hon ger i vår intervju tips på favvobloggar och hur du lyckas med fotograferingen.

 

Varning: Om du går in på denna blogg kommer du att svära över att du inte är vän med Linda (Cupcake Dream) och att hon inte bor inom "droppa förbi och äta cupcakes"-avstånd. Du är härmed varnad. 

 

Denna fasligt glada prick är Caroline "Älska att baka" Ahlqvist. Du kanske känner igen henne? Det är nog för att hon vann Hela Sverige bakar 2013. Hennes bakblogg är sprängfylld med smarriga recept.

 

Vi riktar denna vecka strålljuset mot härliga My Westerdahl (LCHFingenjören). Hon berättar om sitt sockerberoende, hur hon har gått ner hela 80 kilo med hjälp av LCHF och att hon har haft en stor crush på Carl Bildt när hon var liten. Så kul!

 

Detta är Alicia "Alicias kokbok" Hedlund, hon har en grymt bra mat- och bakblogg. Något ni kanske inte visste om henne är hon namnger alla sina köksprylar, hennes KitchenAid heter Elsa. 

 

Gilla
Visa fler kategorier